Sausos vyno mielės Pinot Type
  • Sausos vyno mielės Pinot Type
  • Sausos vyno mielės Pinot Type

Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3

Aukščiausios kokybės mielės, kurios skatina ir pabrėžia,  modernias būdingas Pinot vynuogių veislių ar panašių vynuogių veislių savybes.

3.202-647.02
28,83 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 500 g
Kiekis
Tik 1 vnt sandėlyje!

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Oenoferm®  PinoType buvo specialiai atrinktos visų Pinot vynuogių veislių ir panašių vynuogių rūšių fermentacijai. Taikant Oenoferm® PinoType vyne gali būti labai sėkmingai išreikšti Pinot vynuogei būdingi požymiai (Pateikti žemiau esančioje lentelėje). Mielės gali suformuoti didesnį kiekį esterių, suteikiančių vaisių aromatus ir glicerolio. Gerai išsaugoma raudonų vynų spalva. Labai tinka brandinamiems vynams ir sudaro išankstines sąlygas tolesnei sėkmingai malolaktinei fermentacijai. Labai greitas Oenoferm® PinoType mielių nusėdimas (savaiminis skaidrėjimas) po fermentacijos. Ši savybė leidžia taikyti ankstyvą vyno išpilstymą į butelius.

Geriausios skoninės savybės išgaunamos, kai fermentacijos temperatūra baltiems vynams 18-22 ° C, o raudoniems vynams 20-28 ° C.

Alkoholis tolerancija: 15% tūrio.

Pinot noir

Pinot blanc

Pinot gris

vaisinis-švelniai aštrus

gardus-vaisinis, minkštas

gėlių

minerališkas

kreminis

minerališkas

uogų vaisių aromatas

lengvas riešutų pojūtis

lengvas-gyvibingas-gaivus

vyšnių aromatas

žolių, prieskonių

puikus riešutų aromatas

riešutų-kreminė

gaivus-jaunas

prieskonių

Dozavimas

Pridedant 20-30 g Oenoferm® PinoType /100 l vynuogių misos garantuoja optimalų gyvybingų mielių ląstelių kiekį misoje. Toks didelis ląstelių kiekis užtikrina greitą fermentacijos pradžią ir nustelbia laukinių mielių vystymąsi.

 

Taikymas

Oenoferm® PinoType dehidratacija vykdoma maždaug dešimteriopame kiekyje drungno 1: 1 vynuogių misos ir vandendens (37-42 ° C) mišinyje. Lėtai išmaišoma. Leisti brinkti 20 minučių. Mielių suspensija nuolat maišant supilama į fermentavimo talpą. Temperatūrų skirtumas tarp pruoštų mielių ir fermentacijai paruoštos misos negali būti ne daugiau kaip 8 °C. Priešingu atveju mieles gali ištikti temperatūrinis šokas, o tai neigiamai paveiks mielių fermentacinį pajėgumą.

Maždaug po 10 minučių patartina pridėti biologinis mielių aktyvatoriaus ir mielių maistinė medžiaga VitaDrive® F3 tokia pat apimtimi, kaip ir hidratuotų mielių.

Tam, kad užtikrinti aktyvią proceso eigą, fermentacijos metu patariama kontroliuoti temperatūrą.

3.202-647.02

Charakteristika

Paskirtis:
Labai tinka brandinamiems vynams ir sudaro išankstines sąlygas tolesnei sėkmingai malolaktinei fermentacijai
Sudėtyje:
99/3. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
Pritaikymas:
Gerai išsaugoma raudonų vynų spalva.
Aromatas
gali suformuoti didesnį kiekį esterių, suteikiančių vaisių aromatus ir glicerolio.
Dozavimas:
20-30 g/100 l
Įpakavimas:
500g
fermentacijos potencialas:
tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją
Rekomanduojama temperatūra:
18-28 ° C
Alkoholio tolerancija:
iki 15%
Putų susidarymas:
vidutinis
Naudotinas kartu su:
VitaDrive® F3

Specifinė nuoroda

ean13
320264702
upc
3-202-647-02

Atsisiųsti

Pinot Type LT

aprašymas Lietuvių kalba

Atsisiųsti (480.46k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Sausos vyno mielės Oenoferm® PinoType F3

Aukščiausios kokybės mielės, kurios skatina ir pabrėžia,  modernias būdingas Pinot vynuogių veislių ar panašių vynuogių veislių savybes.

Palikite savo atsiliepimą