Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh
Sausos vyno mielės baltam vynui, yra labai efektyvios visiems šviežio tono kokybiškiems vynams.
Oenoferm® F3 yra atrinktų, sausų, Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių, LW 317-28 veislės preparatas. Oenoferm® yra gyvybingas kamienas, kultivuojamas grynoje/švarioje kultūroje.
Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.
F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai
Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.
Pritaikymas
Oenoferm®F3 naudojamas vynuogių misai ir maceracijai paruošti, tam, kad vynas išlaikytų gerą aromatą ir tipišką veislei charakterį. Apdoroti vynai pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu.
Palanki fermentacijai temperatūra: 16-22 ° C. Tolerancija alkoholiui: 14% tūrio.
Prekės ir poveikis
Oenoferm® skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno vandens (37-42 ° C) kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1. Oenoferm® maišomas lėtai ir 20 min paliekamas brinkti. Tuomet, mielių suspensija dedama į naudojamą rezervuarą ir gerai išmaišoma. Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos į kurias bus dedamos mielės, turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Priešingu atveju, galimas šokas mielių ląstelėms ir tai gali sutrikdyti jų veiklą.
Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Jo naudoti tokį patį kiekį, kaip ir mielių, laikyti apie 10 min. Fermentacijos procesui prasidėjus ir siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.
ozavimas
20-30 g Oenoferm® / 100 l vynuogių misos. Toks dozavimas užtikrina optimalų kiekį gyvybingų mielių ląstelių misoje bei reikiamą fermentacijos laipsnį.
Charakteristika
- Sudėtyje:
- LW 317-28. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių preparatas
- Rekomenduojamos rūšys:
- Obuolių, rabarbarų, vynuogių baltam vynui
- Pritaikymas:
- misai ir maceracijai paruošti
- Aromatas
- pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu
- Dozavimas:
- 20-30 g/100 l
- Įpakavimas:
- 100g ir 500g
- fermentacijos potencialas:
- siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.
- Rekomanduojama temperatūra:
- 16-22 ° C
- Alkoholio tolerancija:
- iki 14%
- Putų susidarymas:
- vidutinis
- Naudotinas kartu su:
- VitaDrive® F3
Specifinė nuoroda
- ean13
- 320254806