Sausos vyno mielės Oenoferm®C2
  • Sausos vyno mielės Oenoferm®C2

Sausos mielės Oenoferm®C2

Aukštos gravitacijos fermentacijos mielės, skirtos mentalo fermentacijai net aukštose temperatūrose

3.202-724.02
11,43 EUR
Pakuotė
  • 500 g
Kiekis
Sandėlyje neturime

query_builder Planuojamas prekės papildymas sandėlyje: 2019-08-16
Galima pristatymo data: Penktadienis 30 Rugpjūtis
Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Produkto aprašymas ir panaudojimas

Oenoferm® C3 yra sausos selekcinės Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės. Dėl tolerancijos aukštoms temperatūroms bei didelei cukrų koncentracijai, sukaupia didesnę alkoholio koncentraciją fermentuojant ne tik misą, bet ir mentalo masę aukštoje temperatūroje bei esant aukštai gravitacijai. Puikiai tinka įvairios kilmės mentalui (vaisių, uogų ir krakmoliniai žaliavai) fermentuoti.

Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.

Taikymo tikslas

Startinė mielių kultūra mentalui, skirtam distiliacijai. Išbaigta fermentacija, esant aukštai fermentacijos temperatūrai, taip pat ir aukštos gravitacijos procesui.

Produkto poveikis

Oenoferm®C2 mielės buvo specialiai atrinktos vykdyti fermentuotai mentalo, skirto distiliacijai, kai fermentacija vykdoma esant aukštai temperatūrai ir padidėjusiai cukraus koncentracijai. Aukšta alkoholio tolerancija. Greita fermentacijos pradžia ir gera cukraus konversija sudaro sąlygas gauti didelias alkoholio išeigas. Temperatūra tolerancija (38-41 ° C).

Dozavimas

20-40 g/100 l mentalo.

150- 300 g Oenoferm® C2 / t mentalo skirto mielių aktyvavimui.

500-1000 g Oenoferm® C2 / t mentalo tiesioginei distiliuojamo mentalo inokuliacijai , priklausomai nuo augalinės žaliavos koncentracijos mentale (orentacinis kiekis 1 ‰ mielių vienai tonai žaliavos).

20-40 g/100 l mentalo.

Taikymas

Oenoferm®C2 rehidratacijai naudokite 5-10 kartų didesnį kiekį drungno vandens (maksimali temperatūra 35-40 ° C). Oenoferm® C2 lėtai išmaišomos. Leiskite brinkti maždaug 25 minutes. Dėl nedelsiant

prasidedančios mielių medžiagų apykaitos, paruošta mielių suspensija pakyla inde (reikia pasirinkti tokio tūrio indą, kad liktų erdvės suspensijai pakilti). Šiame etape putos susidarymas nereiškia, kad mielės yra linkusios sudaryti putas fermentacijos metu. Aktyvuotos mielės nedelsiant supilamos į fermentacijos talpyklą, kurioje paruoštas mentalas.

Gerai išmaišyti, kad mielės tolygiai pasiskirstytų!

Mentalui distiliacijai, kuris pasižymi dideliu klampumu (rugių, kviečių) ar sudėtyje yra natūralių baltymų (bulvės), rekomenduojama taikyti Erbslöh Schaum-ex (antiputokšlis), arba naudoti putų separatorių (putų centifugą) rezervuaro viršerdvėje.

3.202-724.02

Charakteristika

Sudėtyje:
Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
Pritaikymas:
Mentalui distiliacijai, kuris pasižymi dideliu klampumu (rugių, kviečių) ar sudėtyje yra natūralių baltymų (bulvės)
Dozavimas:
20-40 g/100 l mentalo.
Rekomanduojama temperatūra:
38-41 ° C
Putų susidarymas:
rekomenduojama taikyti Erbslöh Schaum-ex (antiputokšlis)

Specifinė nuoroda

ean13
320272402
upc
3-202-724-02

Atsisiųsti

Oenoferm C2

Vyno mielės Oenoferm C2 aprašymas LT

Atsisiųsti (703.02k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Sausos mielės Oenoferm®C2

Aukštos gravitacijos fermentacijos mielės, skirtos mentalo fermentacijai net aukštose temperatūrose

Palikite savo atsiliepimą