Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
  • Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh

Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh

Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai.

3.202-547.06
1,20 EUR
Pakuotė
  • 6 g
  • 100 g
  • 500 g
Kiekis
Sandėlyje 151 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai. Ypač tinka aukštos kokybės produktų butelio fermentacijai. Užtikrina putojančio vyno vaisių skonio pojutį drauge su subtiliu mielių skoniu ir riešutų aromatu.

 

Pritaikymas

- Trumpas adaptacijos laikas;

- Greitas ir reguliarus kintamumas;

- Optimali temperatūra, tarp 14-26 ° C;

- Tolerancija alkoholiui iki 16% tūrio;

- Fermentacijos šalutinių produktų kiekis - labai mažas;

- Glicerolio formavimasis-  5 - 7 g/l.

 

Prekės ir poveikis

Temperatūros skirtumas tarp paruoštų mielių ir vyno, esančio fermentavimosi inde, neturėtų viršyti 10 ° C, kitaip mielių efektyvumas/veikimas bus menkesnis. Net jei maistinių medžiagų poreikį, mielėms yra mažas arba normalus, dėl maistinių medžiagų stygiaus, mielių povekis gali sumenkti, todėl papildymas maistinėmis medžiagomis yra būtinas.

 

500 g preparato, standartinėmis sąlygomis, pakanka apytikriai 2500 l vyno.

 

Dozavimas

20 - 40 g / 100l.

 

LittoLevure Cha preparatas rehidratuojasi (atstato prarastą skysčių kiekį) apytiksliai 10 kartų dydesniame 1: 1 vandens / cukraus vyno mišinyje. Pridėjus preparato, nuolat maišyti bei leisti apie 20 minučių brinkti, esant maksimaliai 35-40 ° C temperatūrai (paprastai pasireiškia nežymus putų formavimasis).

3.202-547.06
151 Prekės

Charakteristika

Sudėtyje:
Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje
Rekomenduojamos rūšys:
Obuolių sidrui, putojančiam vynui
Pritaikymas:
skirtos putojančio vyno gamybai
Aromatas
riešutų
Dozavimas:
20 - 40 g / 100l
fermentacijos potencialas:
Greitas ir reguliarus kintamumas
Rekomanduojama temperatūra:
14-26 ° C
Alkoholio tolerancija:
iki 16%

Specifinė nuoroda

ean13
320254706
upc
3-202-547-06

Atsisiųsti

LittoLevure CHA Erbslöh

aprašymas Lietuvių kalba

Atsisiųsti (512.69k)

Erbslöh produktai pagal žaliavą

Erbslöh produktai pagal žaliavą

Atsisiųsti (527.81k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh

Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai.

Palikite savo atsiliepimą