Oenoferm® Bio DE-ÖKO-003
Sertifikuotos ekologiškos džiovintos mielės, skirtos ekologiškam vynui ir ekologiškam putojančiam vynui.
Produkto aprašymas
Oenoferm® Bio yra pirmosios sertifikuotos ekologiškos sausos mielės, skirtos ekologiškam vynui ir putojančiam vynui. Mielių atmaina buvo atrinkta iš e Margrave of Baden’s vynuogynų Štaufenbergo pilyje ir dauginama tik sertifikuotose organinėse maistinėse terpėse.
Vėlesnis džiovinimas ir pakavimas vykdomas pagal ES reglamentą 834/2007 ir ES reglamentą 1254/2008. Oenoferm® Bio mielių atmaina pabrėžia vynuogių veislei ir terroir būdingas savybes. Mielės yra Saccharomyces cerevisiae var. bayanus rūšių ir tinka baltiesiems, rožiniams ir raudoniesiems vynams fermentuoti. Alkoholio tolerancija yra iki 16,5% ABV. Naujausi rezultatai taip pat įrodo, kad jis ypač tinka putojančiam vynui gaminti.
|
Baltasis/rožinis vynas |
Raudonasis vynas |
Putojantis vynas |
Fermentacijos temperatūra |
16 ‐ 22 °C |
22 ‐ 28 °C |
14 ‐ 20 °C |
Leidžiama naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.
Dozavimas
Rekomenduojame į 100 l sulčių įpilti 20-30 g Oenoferm® Bio, kad gautumėte optimalų gyvybingų mielių ląstelių kiekį. Šis aukštos ląstelių skaičius užtikrina greitai prasidedančią fermentaciją ir dominavimą prieš laukinių mikroorganizmų kultūras.
Kaip mielių maistines medžiagas naudoti rekomenduojama į sultis įmaišyti VitaFerm® Bio arba PuroCell® O.
Saugojimas
Vakuumo pakuotė. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Pradarytą pakuotę sandariai uždaryti ir sunaudoti per 2-3 paras.
Pagaminta:
ERBSLÖH Geisenheim AG, Erbslöhstraße 1, 65366 Geisenheim, Germany, www.erbsloeh.com