Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh

1.71 €

(su PVM)
vnt.

Prekės kodas:

Būklė: Nauja

37 Vnt.

Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą.

  •    Siųsti draugui

    Siųsti draugui

    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh

    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh

    Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą.

    Gavėjas :

    * Privalomi laukai

      arba  Atšaukti

  •    Produkto lapas PDF
  • Oenoferm® Rouge yra speciali Oenoferm® Klosterneuburg atmaina. Tai Saccharomyces cerevisiae rūšies, LW 317-29 mielių veislė. Atrenkant šias mieles, buvo atsižvelgta į raudonųjų vynuogių misos ir mentalo spalvų išsaugojimo galimybę, fermentacijos metu.

    Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias Europos Sąjungos naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

    F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai

    Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino

    F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.

    Pritaikymas

    Oenoferm® Rouge skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno (37-42 ° C) vandens kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1. Oenoferm® Rouge maišomas lėtai ir 20 min paliekamas brinkti. Tuomet mielių suspensija dedama į naudojamą rezervuarą ir gerai išmaišoma. Temperatūrų skirtumas tarp mielių ruošimo pradžios ir paskutinio etapo turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Priešingu atveju, galimas mielių ląstelių šokas, kas gali sutrikdyti jų veiklą.

    Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Jo naudoti tokį patį kiekį, kaip ir mielių, laikyti apie 10 min. Fermentacijos procesui prasidėjus, rekomenduojama ir toliau kontroliuoti temperatūrą, siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų.

     

    Prekės ir poveikis

    Oenoferm® Rouge palaiko raudonųjų uogų bei vyšnių aromatą. Šis preparatas buvo specialiai sukurtas spalvų išsaugojimui ir pritaikytas raudonojo vyno gamyboje. Mielės yra labai tinkamos raudono vyno rūšims, paryškina vaisių charakterį, taip pat suteikia brandos potencialą. Pagal specialią paruošimo technologiją, pavienes kultūros, su sumažintu β-gliukozidazės aktyvumu, buvo izoliuotos. β-gliukozidazės aktyvumas turi žalingą poveikįantocianams (dažančiosioms medžiagoms). Todėl šio sumažinimo rezultatas – spalvos išsaugojimas fermentacijos metu. Be to, dėl tikslaus paruošimo bei atsargus ir švelnaus džiovinimo proceso, dažiklio prisitvirtinimo prie ląstelių sienelių riziką sumažinta iki minimumo.Oenoferm® Rouge optimaliai tinka greitai fermentacijos pradžiai, lėtas ir kontroliuojamas, tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją, turintis didelį atsparumą alkoholiui ir pasižymintis mažu putų susidarymu. Jei pageidaujama pieno rūgšties fermentacija poalkoholio fermentacijos, tada tai yra lengvai inicijuojama papildžius BioStart® kultūra.

    Fermentacijos palanki temperatūra: 18-28 ° C. Tolerancija alkoholiui: 14,5% tūrio.

     

    Dozavimas

    20-30 g Oenoferm® Rouge /100 kg vaisių mentalo arba misos gamina optimalų skaičių gyvybingų mielių ląstelių viename mililitre fermentacijos medžiagos. Šis didelis kiekis ląstelių užtikrina greitą fermentacijos pradžią ir ir laukinės mielių kultūros dominavimą.

    Rekomenduojamos rūšys:raudonų vynuogių, gevuogių, aviečių, j. Serbentų vynams
    Pritaikymas:specialiai sukurtas spalvų išsaugojimui ir pritaikytas raudonojo vyno gamyboje
    Aromataspalaiko raudonųjų uogų bei vyšnių aromatą
    Dozavimas:20-30 g/100 l
    Rekomanduojama temperatūra:18-28 ° C
    Alkoholio tolerancija:iki 14,5%
    Įpakavimas:100g ir 500g
    Putų susidarymas:vidutinis
    Paskirtis:Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą
    Sudėtyje:LW 317-29. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielės
    fermentacijos potencialas:tolygiai veikiantis ir užbaigiantis fermentaciją
    Naudotinas kartu su:VitaDrive® F3
    Įvertinimas 
    2015-08-21

    Mielės Rouge

    Palaikomas raudonų uogų ir aiškus cinamono aromatas.

    Parašyti savo atsiliepimą !

    Parašyti atsiliepimą

    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh

    Sausos vyno mielės Rouge F3 Erbslöh

    Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą.

    Parašyti atsiliepimą

    Oenoferm Rouge F3

    Vertimas lietuvių kalba

    Parsisiųsti

    Erbslöh produktai pagal žaliavą

    Erbslöh produktai pagal žaliavą

    Parsisiųsti

    Tos pačios grupės prekės