Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
  • Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
  • Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh
  • Sausos vyno mielės LittoLevure CHA Erbslöh

Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh

Sausos vyno mielės baltam vynui, yra labai efektyvios visiems šviežio tono kokybiškiems vynams.

3.202-548.01
6,53 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 500 g
Kiekis
Tik 1 vnt sandėlyje!

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gauti nemokamą pristatymą!

Oenoferm® F3 yra atrinktų, sausų, Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių, LW 317-28 veislės preparatas. Oenoferm® yra gyvybingas kamienas, kultivuojamas grynoje/švarioje kultūroje.

Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai

Vertingų ir patvirtintų Erbslöh Oenoferm® mielių kamienų pritaikymas, padidino F3 mielių gamybos procesus. Mielių sklidimui palanki vitaminais ir mineralais praturtinta terpė. Taip pat ir stresinėse situacijose mielės geba atlikti fermentuotacijos procesą.

Pritaikymas

Oenoferm®F3 naudojamas vynuogių misai ir maceracijai paruošti, tam, kad vynas išlaikytų gerą aromatą ir tipišką veislei charakterį. Apdoroti vynai pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu.

Palanki fermentacijai temperatūra: 16-22 ° C. Tolerancija alkoholiui: 14% tūrio.

Prekės ir poveikis

Oenoferm® skiedžiamas su dešimt kartų didesniu drungno vandens (37-42 ° C) kiekiu ir vynuogių misos mišiniu, kurie atitinka santykį 1: 1. Oenoferm® maišomas lėtai ir 20 min paliekamas brinkti. Tuomet, mielių suspensija dedama į naudojamą rezervuarą ir gerai išmaišoma. Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos į kurias bus dedamos mielės, turėtų būti ne didesnis kaip 8 ° C. Priešingu atveju, galimas šokas mielių ląstelėms ir tai gali sutrikdyti jų veiklą.

Patartina naudoti biologinį mielių aktyvatorių ir maistinių medžiagų šaltinį VitaDrive® F3. Jo naudoti tokį patį kiekį, kaip ir mielių, laikyti apie 10 min. Fermentacijos procesui prasidėjus ir siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.

 ozavimas

20-30 g Oenoferm® / 100 l vynuogių misos. Toks dozavimas užtikrina optimalų kiekį gyvybingų mielių ląstelių misoje bei reikiamą fermentacijos laipsnį.

3.202-548.01

Charakteristika

Sudėtyje:
LW 317-28. Saccharomyces cerevisiae rūšies mielių preparatas
Rekomenduojamos rūšys:
Obuolių, rabarbarų, vynuogių baltam vynui
Pritaikymas:
misai ir maceracijai paruošti
Aromatas
pasižymi šviežumu su tendencingu skoniu
Dozavimas:
20-30 g/100 l
Įpakavimas:
100g ir 500g
fermentacijos potencialas:
siekiant palaikyti fermentacijos procesą aktyvų, rekomendnuojama kontroliuoti temperatūrą.
Rekomanduojama temperatūra:
16-22 ° C
Alkoholio tolerancija:
iki 14%
Putų susidarymas:
vidutinis
Naudotinas kartu su:
VitaDrive® F3

Specifinė nuoroda

ean13
320254801
upc
3-202-548-01

Atsisiųsti

Oenoferm F3

Lietuviškas aprašymas

Atsisiųsti (423.88k)

Erbslöh produktai pagal žaliavą

Erbslöh produktai pagal žaliavą

Atsisiųsti (527.81k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Sausos vyno mielės Oenoferm F3 Erbslöh

Sausos vyno mielės baltam vynui, yra labai efektyvios visiems šviežio tono kokybiškiems vynams.

Palikite savo atsiliepimą