Koaguliantas (šliužo fermentas), skystas
koaguliantas, pieną sutraukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu.
Fermentas iš veršiuko skrandžio
Išvaizda: skaidrus šiaudų geltonumo skystis Chimozinas: 30% Pepsinas: 70% Valgomoji druska (NaCl): apie 20 % Konservantai: natrio benzoatas (E211) < 0,9 % mažesnis už leistinas ribas
KAIP NAUDOTI : 10 gramų šliužo fermento x 10 litrų pieno. Šis kiekis gali būti keičiamas atsižvelgiant į temperatūra, pieno rūgštingumą ir naudojamą technologiją.
PAKUOTĖ: maistinis plastikinis buteliukas 100 g
SANDĖLIAVIMAS: Skystą šliužo fermentą rekomenduojame laikyti sandariai uždarytą + 4°C temperatūroje. Tai leidžia išvengti taršos ir krešėjimo stiprumo praradimo.
Skystas šliužo fermentas pagamintas Italijoje.
Jame nėra ir nėra išgautas iš genetiškai modifikuotų organizmų reglamentą Reg. CE1829/2003 ir RegCE1830/2003.
Šliužo fermente ir jo sudedamosiose dalyse NĖRA šių maisto alergenų (ES reglamentas 1169/2011):
- grūdai, turintys glitimo ir išvestiniai produktai;
- Vėžiagyviai ir vėžiagyvių produktai;
- Kiaušiniai ir kiaušinių produktai;
- Žuvis ir žuvies produktai žuvis;
- Žemės riešutai ir žemės riešutų produktai;
- Sojos ir sojos produktai;
- Riešutai; Salierai ir salierų produktai;
- Garstyčios ir garstyčių produktai;
- Sezamo sėklos ir jų pagrindu pagaminti produktai sezamo sėklų;
- Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė nei 10 mg/kg (išreikšta pvz., SO2);
- Lubinai ir lubinų produktai;
- Moliuskų ir vėžiagyvių produktai,
- Pienas ir pieno produktai
Charakteristika
- Kita info
- fermento kiekis krešėjimui priklauso ne tik nuo produkto temperatūros, bet ir nuo pieno savybių bei pieno gamybos technologijos
- Sudėtyje:
- Natūralios gyvulinės kilmės, išskirti iš veršelių skrandžių bei mikrobiologinės kilmės
- Dozavimas:
- vidutiniškai 10g./10ltr. pieno, 36C temperatūroje
Specifinė nuoroda
- ean13
- 321081801