Koaguliantas (šliužo fermentas), skystas
  • Koaguliantas (šliužo fermentas), skystas

Koaguliantas (šliužo fermentas), skystas

koaguliantas, pieną sutraukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu.

3.210-818.01
5,09 EUR
Pakuotė
  • 100 g
Kiekis
Sandėlyje 100 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Fermentas iš veršiuko skrandžio

Išvaizda: skaidrus šiaudų geltonumo skystis Chimozinas: 30% Pepsinas: 70% Valgomoji druska (NaCl): apie 20 % Konservantai: natrio benzoatas (E211) < 0,9 % mažesnis už leistinas ribas

KAIP NAUDOTI : 10 gramų šliužo fermento x 10 litrų pieno. Šis kiekis gali būti keičiamas atsižvelgiant į temperatūra, pieno rūgštingumą ir naudojamą technologiją.

PAKUOTĖ: maistinis plastikinis buteliukas 100 g

SANDĖLIAVIMAS: Skystą šliužo fermentą rekomenduojame laikyti sandariai uždarytą + 4°C temperatūroje. Tai leidžia išvengti taršos ir krešėjimo stiprumo praradimo.

Skystas šliužo fermentas pagamintas Italijoje.

Jame nėra ir nėra išgautas iš genetiškai modifikuotų organizmų reglamentą Reg. CE1829/2003 ir RegCE1830/2003.

Šliužo fermente ir jo sudedamosiose dalyse NĖRA šių maisto alergenų (ES reglamentas 1169/2011):

  • grūdai, turintys glitimo ir išvestiniai produktai;
  • Vėžiagyviai ir vėžiagyvių produktai;
  • Kiaušiniai ir kiaušinių produktai;
  • Žuvis ir žuvies produktai žuvis;
  • Žemės riešutai ir žemės riešutų produktai;
  • Sojos ir sojos produktai;
  • Riešutai; Salierai ir salierų produktai;
  • Garstyčios ir garstyčių produktai;
  • Sezamo sėklos ir jų pagrindu pagaminti produktai sezamo sėklų;
  • Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė nei 10 mg/kg (išreikšta pvz., SO2);
  • Lubinai ir lubinų produktai;
  • Moliuskų ir vėžiagyvių produktai,
  • Pienas ir pieno produktai
3.210-818.01
100 Prekės

Charakteristika

Kita info
fermento kiekis krešėjimui priklauso ne tik nuo produkto temperatūros, bet ir nuo pieno savybių bei pieno gamybos technologijos
Sudėtyje:
Natūralios gyvulinės kilmės, išskirti iš veršelių skrandžių bei mikrobiologinės kilmės
Dozavimas:
vidutiniškai 10g./10ltr. pieno, 36C temperatūroje

Specifinė nuoroda

ean13
321081801

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Koaguliantas (šliužo fermentas), skystas

koaguliantas, pieną sutraukiantis fermentas, dar kitaip vadinamas šliužo fermentu.

Palikite savo atsiliepimą