BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l
  • BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l
  • BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l

BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l

Sūrio gamyba pasiekiama kiekvienam. Su Vitis.lt knygute - "Naminio sūrio gamyba" - sūrio receptai lietuviškai!

3.210-870.01
27,22 EUR 34,03 EUR Sutaupote 20%
Kiekis
Sandėlyje 5 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Komplektą sudaro:

2 plastikinės formos sūriui CM.15X15,2

1 plastikinė masės mentelė atskytimui

1 termometras iš nerūdijančio plieno

1 koaguliantas (šliužo fermentas)

1 Kalio chloridas

1 Druska 200 g.

1 Raugas BRIE sūriui 10 ltr.

Receptų knyga

Brie sūris Pieną pasterizuokite 30 minučių 65 ° C temperatūroje ir palikite atvėsti iki 38 ° C. Sudėkite ant pakuotės nurodytą fermento kiekį ir atsargiai maišykite apie 5 minutes;

Į fermento dozę rekomenduojama įdėti šliužo fermento. Kai pH vertė pasiekia 5.40, įdedama į 8/10 ° C temperatūros kamerą; drėgmė 80 %.

Kitą dieną sūriai sūdomi sūrymu su 20% druskos (Trukmė: 2 valandos kiekvienam sūrio kg) ir nusausinami.

Po trijų dienų sūris įvyniojamas, kad būtų akcentuojamas baltojo pelėsio susidarymas.

Brandinimas ·vyksta 15 parų.

http://suriogamyba.lt/

3.210-870.01
5 Prekės

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

BRIE sūrio gamybos rinkinys 6 ir raugas 10l

Sūrio gamyba pasiekiama kiekvienam. Su Vitis.lt knygute - "Naminio sūrio gamyba" - sūrio receptai lietuviškai!

Palikite savo atsiliepimą