VinProtect Erbslöh
  • VinProtect Erbslöh
  • VinProtect Erbslöh

VinProtect Erbslöh

Specialus produktas skirtas vynui apsaugoti nuo oksidacijos, nepageidaujamų mikroorganizmų ir palaikantis aromato stabilumą

3.202-639.01
3,69 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
Kiekis
Sandėlyje 14 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

VinProtect yra specialus produktas, kurį sudaro kalio disulfitas (50%), vitaminas C (L (+) - askorbo rūgštis) ir taninas. Šis produktas suteikia vynui visapusišką apsaugą nuo oksidacijos ir nepageidaujamų mikroorganizmų.

VinProtect padeda apsaugoti aromatą vynuogių perdirbimo metu bei vynuogių misoje, sumažina SO2 skilimą vyno fermentacijos metu. Kalio disulfitas ir vitaminas C užtikrina apsaugą nuo oksidacijos ir nepageidaujamų mikroorganizmų. VinProtec antioksidacinį poveikį užtikrina ypač švarus biologinės kilmės taninas.

Dėl didelio tanino tirpumo, VinProtect puikiai tinka traiškytos uogų masės ir šviežios misos apsaugai. Didelis tanino kiekis ir aukštas grynumo laipsnis yra pasiektas taikant specialius gavybos metodus.

Leistinas pagal šiuo metu ES galiojančius įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotose laboratorijose.

Paskirtis

Traiškytoje uogų masėjė, misoje ir vėliau vyne, VinProtect efektyviai apsaugo nuo oksidacijos ir stabilizuoja aromato ir skonio komponentus. Aukštas antioksidacinis poveikis pasiekiamas dėl kruopščiai atrinktų komponentų.

Slopinant pašalinius mikroorganizmus, nepageidaujami aromatai (oksidacija ir t.t.) sumažinami iki minimumo. Taikant VinProtect misai suteikiama maksimali apsauga ir tuo pačiu sumažinama SO2 redukcija.

Dozavimas

Traiškytos uogos/misa, iš sveikų vynuogių: 10 g/100 l (kg) atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 25 mg/l;

Traiškytos uogos/misa, iš pažeistų vynuogių: 20 g/100 l (kg) atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 50 mg/l;

Vynas: 20 g / 100 l (kg), atitinka SO2 įsisavinimą apytiksl. 50 mg/l.

Sieros dioksido vyne gali būti ne daugiau kaip 200 mg/dm3, iš to kiekio laisvojo – ne daugiau kaip 40 mg/dm3.

Panaudojimas

  1. Traiškyta uogų masė: pilti VinProtect ant traiškomų uogų arba palaipsniui supiti VinProtect ant smulkinamų uogų. Priklausomai nuouogų kokybės,rekomenduojama 10- 20g/100kg.
  2. Misa: jei VinProtect nebuvo naudotas traiškant uogas, dozuojama tiesiogiai į misą. Siekiant maksimalaus efekto VinProtect ištirpinamas nedideliame kiekyje misos ir sumaišomas su visa misa. Gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.
  3. Vynas: milteliai pirmiausiai ištirpinami nedideliame kiekyje vyno, po to viskas tolygiai išmaišoma visame vyno kiekyje. Nepamirškite teisinio bendro SO2 kiekio ribojimo vyne.

Teisiškai leidžiamas maksimalus askorbo rūgšties vyne (ES) kiekis yra 250 mg/l (=25 g / 100 l).

3.202-639.01

Charakteristika

Sudėtyje:
kalio disulfitas (50%), vitaminas C (L (+) - askorbo rūgštis) ir taninas
Pritaikymas:
apsaugoti nuo oksidacijos
Įpakavimas:
1 kg

Specifinė nuoroda

ean13
320263901
upc
3-202-639-01

Atsisiųsti

VinProtect aprašymas LT kalba

Aprašymas LT kalba

Atsisiųsti (427.39k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

VinProtect Erbslöh

Specialus produktas skirtas vynui apsaugoti nuo oksidacijos, nepageidaujamų mikroorganizmų ir palaikantis aromato stabilumą

Palikite savo atsiliepimą