Stabilizatorius stabivit VINOFERM
  • Stabilizatorius stabivit VINOFERM
  • Stabilizatorius stabivit VINOFERM

Stabilizatorius stabivit VINOFERM

Specialusis produktas skirtas stabilizuoti vyną po fermentacijos.

3.202-048.01
5,26 EUR
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
Kiekis
Išparduota!

Specialusis produktas skirtas stabilizuoti vyną po fermentacijos. Sudėtyje yra kalio metabisulfito, kalio sorbato ir askorbo rūgšties tam tikromis proporcijomis. Kombinuotas produktas kurį paprasta naudoti, nereikia atskirais kiekiais sverti. Ne tik apsaugo nuo fermentacijos buteliuose, bet taip pat užtikrina apsaugą nuo oksidacijos ir pelėsių. Produktas sandėliuojant su laiku gali susigranuliuoti, bet tai neturi jokio kenksmingo poveikio jo veiksmingumui.

Dozė: 5 g / 10 litrų vyno, pirmiau sumaišyti su mažu kiekiu ir tada gerai sumaišyti su visu turiniu vyno.

3.202-048.01

Charakteristika

Pagrindinė medžiaga:
kalio metabisulfito, kalio sorbato ir askorbo rūgštis
Paskirtis:
stabilizuoti vyną po fermentacijos

Specifinė nuoroda

ean13
402538

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Stabilizatorius stabivit VINOFERM

Specialusis produktas skirtas stabilizuoti vyną po fermentacijos.

Palikite savo atsiliepimą