Ercobin Erbslöh
  • Ercobin Erbslöh

Ercobin Erbslöh

Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.

3.202-586.02
25,05 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
Kiekis
Tik 1 vnt sandėlyje!

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gauti nemokamą pristatymą!

Ercobin yra chemiškai išgryninto vitamino C produktas, specialiai atrinktas ir pritaikytas gėrimų gamyboje. Cheminis pavadinimas: L(+) askorbo rūgštis E300. Tinkamas naudoti maisto produktams (riboto naudojimo).

Preparatas leistinas pagal šiuo metu galiojančias naudojimo taisykles ir reglamentus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

Pritaikymas

Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.

Prekės ir poveikis

Ercobin yra aukštos kokybės, antioksidacinė priemonė, net jei vyne ir reikalingas SO2, aromatas yra daug geriau išsaugomas, nes Ercobin paskatina redukcinį aktyvumą. Ercobin taip pat sustiprina vynui būdingą skonį.

Ercobin poveikis:

  • Vynas išpilstytuose buteliuose ilgiau išlaiko jam specifinį aromatą, kas lemia vyno kokybę;
  • Ilgai sandėliuojamiems, putojantiems vynams suteikia stipresnį aromatą, šviežumą ir vaisių skonį. Ercobin naudojimas yra ypač naudingas mažiau rūgštiems vynams (priklausomai nuo vynuogių veislės, poveikis gali pasireikšti ne iškart);
  • Veikia kaip prevencinė priemonė prieš netipišką skonio pakitimą, senėjimą: indolo acto rūgštį (vieno iš auksinų), kuri aptinkama vynuogėse, apsauganti nuo vytimo (pvz formilamino-fenil-3-oksido propiono rūgštis), skyla į 2-amino acetofenoną, kas sukelia skonio pakitimus vyne. Atsižvelgiant į daugelio mokslininkų pranešimus ir publikacijas, Ercobin (vitaminas C), labai gerai apsaugo nuo šių nepageidaujamų reakcijų. Ercobin dozuojamas 10-15 g į 100 litrų ir turėtų būti įdėtas kuo greičiau po pirmojo sulfitinimo. Jei gautas rezultatas netenkina, dozė gali būti padidinta. Europos Sąjungoje teisiškai leidžiamas maksimalus askorbo rūgšties kiekis vyne neturi viršyti 250 mg litre, kuris atitinka iki 25 g, 100 litrų.

Taikymas

Atsižvelgiant į vyndarių teises - teisiškai pripažintas didžiausias Ercobin produkto kiekis Europos Sąjungoje gali siekti iki 250 mg/l. Dažnai naudojamas 10g/100 l kiekis pakankamai padeda išsaugoti aromatą ir apsaugoti nuo oksidacijos. Naudojamo Ercobin kiekis yra geriausiai nustatomas atliekant pirminius bandymus. Pradžioje ištirpinamas, bent jau, 20-kartų didesniame vyno kiekyje ir kruopščiai sumaišomas, kol tolygiai paskirsto. Jei Ercobin naudojamas netipinio pobūdžio brandinimui, produkto turi būti įdėta netrukus po pirmojo sulfitinimo. Priklausomai nuo siekiamo išgauti skonio intensyvumo, dozė gali būti koreguojama. Ercobin tampa veiksmingu antioksiduojančiu faktoriumi tik tada, kai laisvojo SO2 kiekis vyne yra pakankamas. Štai kodėl, laisvojo SO2-kiekis vyne turėtų būti stabilus ir siekti bent 30 mg litre.

3.202-586.02

Charakteristika

Talpa
1kg
Sudėtyje:
L(+) askorbo rūgštis E300
Pritaikymas:
Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą
Dozavimas:
10-15 g į 100 litrų

Specifinė nuoroda

ean13
320258602
upc
3-202-586-02

Atsisiųsti

Ercobin Erbslöh

Ercobin Erbslöh aprašymas lietuvių kalba

Atsisiųsti (421.26k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Ercobin Erbslöh

Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.

Palikite savo atsiliepimą