Kadifit
  • Kadifit

Kadifit® Erbslöh

Kadifit yra grynas kalio disulfito (kalio metabisulfito, kalio pirosulfito, K2S2O5) preparatas, baltos spalvos, kristalų formos pavidale. 

3.202-585.07
0,48 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 7 g
  • 100 g
  • 1 kg
  • 5 kg
  • 25 kg
  • 15 kg
Kiekis
Sandėlyje 39 Vnt

Kadifit yra grynas kalio disulfito (kalio metabisulfito, kalio pirosulfito, K2S2O5) preparatas, baltos spalvos, kristalų formos pavidale.

Leistinas pagal galiojančius įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė yra įrodyti specializuotose laboratorijose.

Pritaikymas

Sulfitinama: mentalas / susmulkintos vynuogės, misa / vynuogių sultys, vynas ir vaisių vynas.

Prekės ir poveikis

Grynas Kadifit produktas gali būti įmaišomas tiesiogiai į mentalą, misą, vyną arba vaisių vyną. Kadifit suyra šiose skysčiuose ir išskiria maždaug 50% savo svorio, kaip SO2. Tai reiškia, kad 10 g Kadifit 100 kg / l mentalo, misos ar vyno išskirs 50 mg / l SO2.

Norint išvengti koncentracijos pertekliaus, pridėjus Kadifit, būtina gerai išmaišyti. Kadifit suformuotas SO2 turi antioksidacinių ir dezinfekcinių savybių. Be to, SO2 apsaugo nuo fermentinės oksidacijos, o apjungdamas fermentacijos šalutinius produktus, ypač acetaldehido, skonio pojūčius veikia itin teigiamai.

Dozavimas

1. Mentalas: Kadifit yra išbarstomas ant susmulkinto mentalo arba dedamas mažomis porcijomis smulkinimo metu. Priklausomai nuo mentalo, dozė Kadifit yra 5-15 g / 100 kg mentalo (atitinka 25-75 mg SO2 / l).

2. Misa: Neįdėjus Kadifit į mentalą, būtinas dozavimas į misą, siekiant antimikrobinio poveikio yra 10 g Kadifit / 100 l (atitinka 50 mg SO2 / l).

3. Jaunas vynas: Pradinė dozė Kadifit vyne, kuris dar nebuvo sulfitintas, siekia minimalų 10-15 g Kadifit / 100 l (atitinka 50-75 mg / SO2 / l) kiekį. Dozavimas turi būti padidintas, jei: yra aptinkama aukšta pH vertė; nepalanki laikymo temperatūra; ilgalaikis sandėliavimas, nėra visiškai fermentuotas vynas; mikrobiologiškai jautrus vynas; mažai rūgštus vynas; ir ypač tada, kai vynas išgautas iš supuvusių ir pažeistų vynuogių. Jauno vyno sulfitinimas turi būti atliktas iš karto po fermentacijos pabaigos.

4. Vynas / vaisių vynas: laisvojo SO2-kiekis vyne turi būti nuolat tikrinamas. Pastovus SO2-kiekis vyne turi siekti 30-50 mg / l, priklausomai nuo veislės, apdorojimo, laikymo sąlygų. Kalbant apie pakartotiną sulfitinimą, turi būti atsižvelgta į SO2 kiekį .

Vyno pusgaminiai ir vynas turi būti sulfituojamas pridedant sieros dioksido ar kalio
metabisulfito taip, kad bendras sieros dioksido kiekis galutiniame produkte neviršytų 200 mg/dm3, o laisvojo sieros dioksido būtų ne daugiau kaip 40 mg/dm3.

Kartu taikant preparatą Ercobin (askorbo rūgštį) suteikiama papildoma apsauga nuo oksidacijos, taip gali būti sumažintas SO2 kiekis.

Kadifit naudojumui ypač tinka nerūdijančio plieno talpyklos, nes juose nėra laisvojo SO2. Kadifit visiškai ištirpus, užkertamas kelias rezervuaro sienelių, esančių virš skysčio paviršiaus korozijai.

3.202-585.07

Charakteristika

Spalva
baltos spalvos, kristalų formos pavidale
Talpa
1kg, 15kg ir 25 kg
Sudėtyje:
grynas kalio disulfito (kalio metabisulfito, kalio pirosulfito, K2S2O5) preparatas
Pritaikymas:
Kadifit suformuotas SO2 turi antioksidacinių ir dezinfekcinių savybių.
Dozavimas:
5-15 g/litre
Naudotinas kartu su:
Ercobin (askorbo rūgštį)

Specifinė nuoroda

ean13
320258507
upc
3-202-585-07

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Kadifit® Erbslöh

Kadifit yra grynas kalio disulfito (kalio metabisulfito, kalio pirosulfito, K2S2O5) preparatas, baltos spalvos, kristalų formos pavidale. 

Palikite savo atsiliepimą