Stabilizatorius malostop VINOFERM
  • Stabilizatorius malostop VINOFERM
  • Stabilizatorius malostop VINOFERM

Stabilizatorius malostop VINOFERM

Skirtas apsaugoti tiek raudoną tiek baltą vyną nuo obuolių ir pieno rūgščių bakterijų.

3.202-049.01
15,80 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
  • 25 g
Kiekis
Išparduota!

Galima pristatymo data: Pirmadienis 16 Liepa

Lizocimo pagrindu sukurtas tyras ir natūralus fermento preparatas, skirtas apsaugoti tiek raudoną tiek baltą vyną nuo obuolių ir pieno rūgščių bakterijų. Gali būti naufojama kaip Sulfitų dozė, pvz, perpilant į butelius. Gali būti naudojamas esant aukštai pH vertei.

Dozavimas:

  1. Siekiant atidėti fermentaciją 1-2 g /10 litrų
  2. Siekiant sustabdyti fermentaciją 2 g /10 litrų
  3. Siekiant užkirsti kelią rūgščių susidarymui ir visiškai sustabdyti fermentaciją reikia 3-5 g/10 litrams.

Naudojimas:

Turinį ištirpinti 70 ml šilto vandens (20 ° C), atsargiai išmaišyti ir palikti vienai valandai. Po to supilti į vyną ir gerai išmaišyti. Palikti nusistovėti 24 valandas, iki kol bus vykdomo kitos veiklos, pvz. skaidrinimas.

Naudingi patarimai:

  1. Kartais po malostop naudojimo gali susidaryti plutelė, ypatingai raudonam vynui. Jūs turite tik šią plutelę nupilti ar filtruoti.
  2. Niekada nenaudoti Malostop vienu metu kartu  su Bentonitu ar Taninais. Bentonitas, Taninai ir kitos skaidrinimo priemonės numalšina baltymus. Skaidrinimo priemones naudoti tik tada, kai Malostop jau kelias valandas yra nustojęs veikti.
  3. Taip pat nepilti jokių Meta-vyno rūgščių, jeigu jūsų vyne jau yra panaudota Malostop.

Saugoti šaltoje, sausoje vietoje.

3.202-049.01

Charakteristika

Paskirtis:
stabilizuoti vyną

Specifinė nuoroda

ean13
403528
upc
3-202-049-01

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Stabilizatorius malostop VINOFERM

Skirtas apsaugoti tiek raudoną tiek baltą vyną nuo obuolių ir pieno rūgščių bakterijų.

Palikite savo atsiliepimą