Skysta želatina Erbigel Erbslöh
  • Skysta želatina Erbigel Erbslöh

Skysta želatina Erbigel 20% Erbslöh

Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams. ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.

3.202-560.20
0,91 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 ml
  • 1 l
  • 5 l
  • 10 l
  • 25 l
  • 20 ml
Kiekis
Sandėlyje neturime

Galima pristatymo data: Pirmadienis 02 Liepa

20% rūgštinė, ardanti, skystos konsistensijos maistinė želatina, specialiai sukurta gėrimų apdorojimui.

Leistina pagal, šiuo metu galiojančius Europos Sąjungoje, įstatymus bei teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

Pritaikymas

Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams. ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.

Prekės ir poveikis

ErbiGel® yra gerai žinomas ir plačiai naudojamas gėrimų apdorojime. Želatinos naudojimas miltelių pavidalu gali sukelti problemų, kai želatina neištirpsta tinkamai. Visų pirma, skysčio, naudojamo kaip tirpiklio, temperatūra turi lemiamą reikšmę. Naudojant ErbiGel®, skystis pilamas tiesiogiai į gėrimą, be jokio papildomo atskiedimo. Tokiu būdu, tirpinimas nebereikalingas, taip sutaupomas laikas ir garantuojama kokybė, nes yra veiksmingesnis. ErbiGel® naudojimas visada turėtų būti derinamas su Blankasit® ar KLAR-Sol, norint išvengti baltymų nuosėdų ir užtikrinant saugų taikymą bei skaidrumą.

Dozavimas

Reikiamai dozei nustatyti reikšmingi yra išankstiniai bandymai. Standartiniam grynumui išgauti reikia maždaug 30 ml ErbiGel® skysčio / 100 l vyno. Naudojant skystį jaunų vynuogių vynui ir "Süßreserve" (vynuogių sultys / vynuogių misą pasaldinti) ErbiGel® skysčio dozė yra padidinama, atsižvelgiant į drumstumo stiprumą, iki maždaug 50 ml / 100 l. Apskritai, silicio zolis (pageidautina Blankasit®) įdedamas pirmiau, ErbiGel® skystis vėliau. Jei, nesiekiant skaidrumo, o su tikslu pašalinti nepageidaujamus taninus, ErbiGel® dedamas pirmiausiai, vėliau silicio zolis. Dozavimo santykis nustatomas atlikus pirminius bandymus.

Silicio zolis : ErbiGel® skystis

Dozavimo santykis

Pavyzdys

Blankasit® : ErbiGel® skystis

2 : 1

100 ml Blankasit®/100 l

+ 50 ml ErbiGel® Liquid/100 l

Klar-Sol Super : ErbiGel® skystis

1:1

50 mL Klar-Sol Super/100 l

+ 50 ml ErbiGel® Liquid/100 l

Klar-Sol 30 : ErbiGel® skystis

1:1

50 ml Klar-Sol 30/100 l

+ 50 ml ErbiGel® Liquid/100 l

3.202-560.20

Charakteristika

Sudėtyje:
20% želatina
Rekomenduojamos rūšys:
Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams.
Pritaikymas:
ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.
Dozavimas:
30 ml / 100 l vyno
Įpakavimas:
1l, 10l, 25l
Naudotinas kartu su:
Blankasit®

Specifinė nuoroda

ean13
320256020
upc
3-202-560-20

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Skysta želatina Erbigel 20% Erbslöh

Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams. ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.

Palikite savo atsiliepimą