Pieno rūgštis Boerovin 80% ERBSLÖH
  • Pieno rūgštis Boerovin 80% ERBSLÖH

Pieno rūgštis Boerovin 80% ERBSLÖH

Biologinės kilmės L(+)-pieno rūgštis (skystis 80 %)

3.202-602.01
3,69 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
  • 10 kg
  • 5 kg
Kiekis
Sandėlyje 14 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Prekės aprašymas ir panaudojimo tikslas

Boerovin yra skysta pieno rūgštis, specialiai pritaikyta vynuogių vyno arba vaisių vyno gamybai. Boerovin atitinka maisto kokybės reikalavimus. Grynas pieno rūgšties kiekis: 80%. Vaisių rūgštys sudaro vyno pagrindą. Kartu su pakankamai dideliu alkoholio kiekiu apsaugo vyną nuo mikrobiologinio gedimo, kurį sukelia, pavyzdžiui, bakterijos. Tokia apsauga yra užtikrinama, kai  titruojamųjų rūgštčių kiekis yra maždaug 5 g/l, perskaičiavus į vyno rūgštį. Ši vertė yra kritinė ir ir negali kristi ir būti žemesnė visuose vyno gamybos etapuose. Panaudojimo tikslas yra į rūgštingumo padidinimas, siekiant užtikrinti papildomą mikrobiologinis apsauga ir intensyvinti skonį.

Leidžiami pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotas laboratorijose.

 

Dozavimas

Labai koncentruotoje pieno rūgštyje dalis pieno rūgšties yra surištoje formoje. 80% pieno rūgšties, tai atitinka 7-8%. Ši dalis gėrime hidrolizuojasi per tam tikrą laiką, priklausomai nuo temperatūros. Į šį faktą būtina atsižvelgti reguliuojant bendrą rūgštingumą ir jį įvertinant naudojant tiesioginį titravimą NaOH.

*) Bendra titruojama rūgštis, apskaičiuojama kaip vyno rūgštis.

Boerovin privalumai:

  • Biologiškai neskyla;
  • Nėra kristalinių nuosėdų rizikos ir tuo pačiu nėra ir kalio nuostolio;
  • Lyginant juslinį vertinimą su obuolių rūgštimi ir citrinų rūgštimi, pieno rūgšties yra švelnesnė ir suteikia labiau subalansuotą skonį;
  • Skystis - neskiedžiamas – nesušokantis į gumulus - tiesioginis dozavimas
3.202-602.01

Specifinė nuoroda

ean13
320260201
upc
3-202-602-01

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Pieno rūgštis Boerovin 80% ERBSLÖH

Biologinės kilmės L(+)-pieno rūgštis (skystis 80 %)

Palikite savo atsiliepimą