Obuolių rūgštis VINOFERM malox
  • Obuolių rūgštis VINOFERM malox
  • Obuolių rūgštis VINOFERM malox
  • Obuolių rūgštis VINOFERM malox
  • Obuolių rūgštis VINOFERM malox
  • Obuolių rūgštis VINOFERM malox
  • Obuolių rūgštis VINOFERM malox

Obuolių rūgštis VINOFERM malox

Skirta vyno gamyboje antros fermentacijos metu, daugiau raudono vyno gamyboje.

3.202-041.01
3,74 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Kiekis Kaina Sutaupote
12 3,63 EUR Iki 1,35 EUR
Kiekis
Sandėlyje 2 Vnt

 

Tai yra obuolių rūgštis, skirta vyno gamyboje antros fermentacijos metu, daugiau raudono vyno gamyboje. Ji stiprina vyno ar vynuogių sulčių aromatą.

Obuolių rūgšties yra pakankamai pačiose vynuogėse, bet joms nokstant ji virsta gliukoze. Ypač esant karštam orui šis procesas vynuogėse suaktyvėja.

Po pirmos fermentacijos kai visa gliukozė virsta alkoholiu, galima ir antroji fermentacija, kurios metu atskleidžiami vyno aromatai. Tada galima pasitelkti šia VINOFERM obuolių rūgštimi, kuri fermentacijos metu, padedama bakterijoms virsta į pieno rūgštį. Pieno rūgštyje yra per pus mažiau Anglies dioksido, todėl jos yra švelnesnės ir ne tokios aitrios kaip obuolių sultys. Taip raudonas vynas įgauna sodrų aromatą, skonis tampa subtilesnis.

Didina rūgščių kiekį su 1 g /litrui.

Dozavimas: 9 g / 10 l, Šio vieno pakelio užtektų 100 litrų raudonojo vyno.

Rūgštingumas yra visada išreikštas vyno rūgšties gramais litre. Prancūzai kartais rūgštingumą išreiškia sieros rūgštimi. Tokiu atveju vyno rūgštingumas prilyginamas: vyno rūgštis = sieros rūgštis x 1,53.

 

3.202-041.01

Specifinė nuoroda

ean13
302623
upc
3-202-041-01

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Obuolių rūgštis VINOFERM malox

Skirta vyno gamyboje antros fermentacijos metu, daugiau raudono vyno gamyboje.

Palikite savo atsiliepimą