Jodo tirpalas Vinoferm ACIDOMETER komplektui

6.72 €

(su PVM)
vnt.

Prekės kodas: 4.203-273.01

Būklė: Nauja

2-3 savaitės

Specialaus jodo tirpalas VINOFERM, naudojamas kartu su ACIDOMETER kompletu, kurio pagalba galima nustatyti laisvų sulfitų kiekį vyne.

Tik internetu

  •    Siųsti draugui

    Siųsti draugui

    Jodo tirpalas Vinoferm ACIDOMETER komplektui

    Jodo tirpalas Vinoferm ACIDOMETER komplektui

    Specialaus jodo tirpalas VINOFERM, naudojamas kartu su ACIDOMETER kompletu, kurio pagalba galima nustatyti laisvų sulfitų kiekį vyne.

    Gavėjas :

    * Privalomi laukai

      arba  Atšaukti

  •    Produkto lapas PDF
  • KiekisKainaJūs sutaupote
    6 6.52 € Iki 1.21 €

    Specialaus jodo tirpalas VINOFERM, naudojamas kartu su ACIDOMETER kompletu. Jo pagalba galima nustatyti laisvų sulfitų kiekį vyne (be askorbo rūgšties arba vitamino C).

    Į specialų matavimo cilindrą VINOFERM įpilkite sulčių ar vyno. Įpilti keletą ml šio jodo tirpalo ir gerai išplakti (uždenkite cilindrą delnu ir pakratykite). Kartokite tai įlašindami po kelis lašus, tol, kol spalva pasikeis iš tamsiai žalios į mėlyną (palaipsniui, ne iškart). Spalva turi pasikeisti į mėlyną per 10 sekundžių. Bendras ml kiekis cilindre (vynas + mėlynasis šarmas) rodomas skalėje  yra laisvų sulfitų (SO2) kiekis miligramais litre padauginamas iš 10. Maksimali leidžiama SO2 norma yra 50 mg/ litre vyno.

    Perraugtam vynui, šampanui, sidrui ar alui pirmiau patartina nusodinti Angliarūkštę (CO2), lengvai pašildžius ar išplakus.

    Daugiau apie tai galite pasiskaityti čia.

    Tūris100 ml
    Pagrindinė medžiaga:jodo tirpalas

    Parašyti atsiliepimą

    Jodo tirpalas Vinoferm ACIDOMETER komplektui

    Jodo tirpalas Vinoferm ACIDOMETER komplektui

    Specialaus jodo tirpalas VINOFERM, naudojamas kartu su ACIDOMETER kompletu, kurio pagalba galima nustatyti laisvų sulfitų kiekį vyne.

    Parašyti atsiliepimą

    Acidometer aprašymas

    Rūgštingumo nustatymas naudojant mėlynajį šarmą

    Parsisiųsti

    Tos pačios grupės prekės