DESA FIW rūgštingumo balansas
  • DESA FIW rūgštingumo balansas
  • DESA FIW rūgštingumo balansas
  • DESA FIW rūgštingumo balansas
  • DESA FIW rūgštingumo balansas
  • DESA FIW rūgštingumo balansas

DESA FIW rūgštingumo balansas

Rūgščių mažinimo priemonė geriausiai tinkanti vynuogėms.

3.202-344.01
5,75 EUR
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
Kiekis
Išparduota!

Galima pristatymo data: Pirmadienis 21 Spalis
Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Rūgščių mažinimo priemonė vynuogėms. Neutralizuoja tik vynuogių rūgštį.

Sudėtis: Kalio tartratas

Dozavimas: 15 g/ 10 litrų vyne, neutralizuoja vyno rūgščių 1 g./litre.

Vartojimas:

Sulčių rūgštingumą reikėtų reguliuoti kaip galima greičiau. Kalcio karbonatas yra dažniausiai naudojamas reguliuojant rūgštingumą. Proceso metu, mažinant rūgštingumą, kartais susidaro labai daug putų, todėl turėtumėme naudoti pakankamai erdvų indą. Reikiamą pakelio turinį supilti į sultis, maišyti keletą minučių ir palikti nusistovėti. Maišymo procesą pakartokime dar kartą tol kol nusistovės CO2 dujos (neliks garso iš dujų). Dabar viską palikti 12-24 val. Kai fermentacijos indo oro vožtuvas sustos veikęs, talpos dugno apačioje nusistovės plonas baltas sluoksnis.

3.202-344.01

Specifinė nuoroda

ean13
311533
upc
3-202-344-01

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Kalinat

Palikite savo atsiliepimą