Pieno rūgšties bakterijos BioStart Oeno Fresh SK55 Erbslöh
  • Pieno rūgšties bakterijos BioStart Oeno Fresh SK55 Erbslöh

Pieno rūgšties bakterijos BioStart Oeno Fresh SK55 Erbslöh

Tiesiogiai inicijuoja baltųjų ir rožinių vynų pieno rūgšties fermentaciją. Taip pat naudojama jaunų vaisių raudonam vynui.

3.202-553.01
46,48 EUR
Kiekis
  • 1000 litrų
  • 5000 litrų
Kiekis
Išparduota!

Galima pristatymo data: Penktadienis 04 Spalis
Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Labai koncentruota, šaltyje išdžiovinta BioStart® Fresh SK55 kultūra, tiesiogiai inicijuoja baltųjų ir rožinių vynų pieno rūgšties fermentaciją. Taip pat naudojama jaunų vaisių raudonam vynui.

Leistinas pagal, šiuo metu galiojančius, Europos Sąjungos įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė  įrodyti specializuotose laboratorijose.

BioStart® Fresh SK55 buvo pasirinktas dėl savo aukšto dalijimosi potencialo, didesnio gyvybingumo, gebėjimo atlikti saugią ir greitą pieno rūgšties degradaciją, net esant žemai pH vertei ir žemai temperatūrai, o taip pat, toleruoja didelę alkoholio koncentraciją ir suteikia reikiamą SO2 koncentraciją. Atmaina yra nepaprastai tvirta, todėl tinka naudoti sudėtingomis sąlygomis.

Pernelyg dideli rūgšties kiekiai yra eliminuojami, rūgšties struktūra vyne yra ryškiai subalansuota ir harmonizuota. Bendra vyno tekstūra yra kompleksiška, maloni ir harmoninga. Vynai išlaiko intensyvų ir ilgalaikį šviežių vaisių aromatą. Taip pat išsaugomas baltųjų vynuogių veislės charakteris.

BioStart® Fresh SK55 pirminių kultūrų koncentracija yra labai didelė ir suteikia puikią inokuliacijos gebą: 1 x 1011 CFU / g.

Pritaikymas

Pieno rūgšties fermentacijos su BioStart® Fresh SK55 sąlygos:

  • Nėra SO2: ne daugiau kaip 10 mg / l. Idealu: nėra SO2!
  • Iš viso SO2: Maksimaliai 55-60 mg / l.
  • Optimaliai pieno rūgšties fermentacijai, patartina atlikti inokuliuociją, alkoholinių fermentacijos pabaigoje (likutinis cukraus kiekis <4 g / l) arba tuoj po fermentacijos.
  • pH vertė: pH vertė vyne turėtų būti 3,1 arba didesnė (jei reikia, sureguliuokite pH 3,0 arba didesnę pH su Erbslöh-Kalk / kalkėmis).
  • Temperatūra > 13 ° C: Optimalus temperatūros diapazonas rekomenduojamas tarp 16-20 ° C temperatūros (baltų ir rožinių vynų). Nepalankios sąlygos (aukštas alkoholio kiekis > 14,5% ir žema pH <3,1 arba didelis SO2 kiekis > 45 ppm): 18-22 ° C temperatūroje.
  • Alkoholio kiekis: maksimaliai 15,5-16,0% tūrio.
  • Priimtina, kai vynas vis dar yra ant sveikų nuosėdų arba, bent jau, ant smulkių nuosėdų.
  • CO2 gali trukdyti pieno rūgšties fermentacijai ir turi būti pašalintas kruopščiai maišant.
  • Papildoma dozė specialių MLF-maistinių medžiagų BioStart® Nutri, pastebimai skatina pieno rūgšties fermentaciją.
  • Atmaina nesudaro histamino (biogeninis aminas) iš histidino.
  • Citrinų rūgšties degradacija yra stipriai atidedama, o tai reiškia, kad suformuojama labai mažai lakiųjų rūgščių ir diacetilo.

Prekės ir poveikis

  • BioStart® Fresh SK55 naudojimas, pieno rūgšties fermentacijos vyne, veda prie geresnės pradžios kontrolės taško, trukmės bei aromato struktūros poveikio;
  • Po pieno rūgšties fermentacijos vynai turi padidėjusį mikrobiologiniu stabilumą;
  • Po pieno rūgšties fermentacijos vynai turi mažesnį SO2 poreikį;
  • Atlikta pieno rūgšties fermentacija yra harmoninga rūgšties korekcijai vyne.
  • Vynai išlaiko geresnes vaisių ir mineralinių medžiagų savybes;

BioStart® Fresh SK55 yra atmaina Oenococcus oeni genties, kuri buvo specialiai sukurta baltųjų ir rožinių vynų ruošimui. Štamų atranka ir koncentracija, taip pat stresas, indukuotas ankstyvoje stadijoje jau gamybos metu, sukelia geresnes pradžios ir pabaigos pieno rūgšties fermentacijos sąlygas.

Sudėti pakuotės turinį į 10 hl / 50 hl, 20 kartų didesnį, 20 ° C temperatūros, geriamojo vandens kiekį, laukti 15 minučių, du kartus pamaišyti. Tada supilti į vyną ir išmaišyti. Taip pat galima tiesiogiai supilti be rehidracijos. Geresniam maistingųjų medžiagų tiekimui, galima pridėti BioStart® Nutri. BioStart® Fresh SK55 tinka vienalaikei inokuliacijai, taip pat, kaip ir klasikinis vyno mielių taikymas.

3.202-553.01

Charakteristika

Paskirtis:
buvo specialiai sukurta baltųjų ir rožinių vynų ruošimui
Sudėtyje:
atmaina Oenococcus oeni genties

Specifinė nuoroda

ean13
320255301
upc
3-202-553-01

Atsisiųsti

BioStart Oeno Fresh SK55

aprašymas Lietuvių kalba

Atsisiųsti (31.98k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Pieno rūgšties bakterijos BioStart Oeno Fresh SK55 Erbslöh

Tiesiogiai inicijuoja baltųjų ir rožinių vynų pieno rūgšties fermentaciją. Taip pat naudojama jaunų vaisių raudonam vynui.

Palikite savo atsiliepimą