Pieno rūgščių bakterijos MALOCID 25 g.
  • Pieno rūgščių bakterijos MALOCID 25 g.

Pieno rūgščių bakterijos MALOCID 25 g.

Pieno rūgščių bakterija skirta sumažinti rūgštingumą, padaryti vyną stabilesnį.

3.202-245.01
6,00 EUR
Su PVM
Kiekis
Sandėlyje neturime

Galima pristatymo data: Ketvirtadienis 13 Gruodis
Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Mikrobiologinė kultūra obuolių-pieno rūgščių fermentacijos reguliavimui. Sudėtyje yra didelė koncentracija Loeconostic oenos bakterijų, kurios vyne konvertuoja rūgštis į pieno rūgštis. Tai sumažina vyno rūgštingumą, vyną padaro stabilesniu. Šis metodas jau daug metų naudojamas pramonėje, pagaliau tapo prieinamas ir mėgėjams!

Dozavimas: 5 gramai / 10 litrų vyno po fermentacijos prieš skaidrinimą.

Pakelis tinkamas 50 litrų vyno.

 

Naudinga žinoti:

Optimali obuolių-pieno rūgščių fermentacija galima prie žemiau išvardintų sąlygų:

-Idealu naudoti vynui be sultitų arba sulfitų kiekis vyne turėtų būti minimalus. Maksimalus bendras sulfitų (SO2) kiekis vyne galėtų sudaryti 30 mg litrui, arba laisvas SO2 (sultitų) kiekis 10 mg litrui.

-Vyno temperatūra turi būti tarp 20-22 oC laipsnių.

-Vyno pH-vertė turi būti 3,1 ar daugiau. Jeigu vyno pH-vertė mažesnė reikia būtinai sumažinti rūgščių kiekį naudojant kalkes.

-Naudokite MALOCID iš karto kai vyno fermentacija yra beveik pasibaigus (likęs cukraus kiekis 4 g/litre), o geriau pilnai pasibaigus fermentacijai. Neperpilkite vyno. Tai darykite tik po obuolių-pieno rūgščių fermentacijos.

 

Pasidaryk gero vyno namuose! Sėkmės!

 

 

 

 

3.202-245.01

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Pieno rūgščių bakterijos MALOCID 25 g.

Pieno rūgščių bakterija skirta sumažinti rūgštingumą, padaryti vyną stabilesnį.

Palikite savo atsiliepimą