Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM
  • Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM
  • Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM
  • Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM
  • Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM
  • Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM
  • Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM

Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM

Kalcio karbonato, kalio bikarbonato ir kalio tartrato pagrindu sudarytas rūgštingumą reguliuojančių priedų mišinys.

3.202-042.01
4,20 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
Kiekis
Sandėlyje 4 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gauti nemokamą pristatymą!

 

Kalcio karbonato, kalio bikarbonato ir kalio tartrato pagrindu sudarytas rūgštingumą reguliuojančių priedų mišinys. Šis mišinys subalansuotas vyno rūgštingumo mažinimui, stimuliuoja vyno skonį visų rūšių vynams.

Dozavimas: 15 g/10 l mažina rūgštingumą iki 1 g/l. Reikiamam rūgštingumui nustatyti galime naudoti įprastas Ph lazdeles.

Vartojimas:

Sulčių rūgštingumą reikėtų reguliuoti kaip galima greičiau. Kalcio karbonatas yra dažniausiai naudojamas reguliuojant rūgštingumą. Proceso metu, mažinant rūgštingumą, kartais susidaro labai daug putų, todėl turėtumėme naudoti pakankamai erdvų  indą. Reikiamą pakelio turinį supilti į sultis, maišyti keletą minučių ir palikti nusistovėti. Maišymo procesą pakartokime dar kartą tol kol nusistovės CO2 dujos (neliks garso iš dujų). Dabar viską palikti 12-24 val. Kai fermentacijos indo oro vožtuvas sustos veikęs, talpos dugno apačioje nusistovės plonas baltas sluoksnis.

 

3.202-042.01

Charakteristika

Pagrindinė medžiaga:
Kalcio karbonato, kalio bikarbonato ir kalio tartrato
Paskirtis:
mažinti rūgštingumą

Specifinė nuoroda

ean13
320204201
upc
3-202-042-01

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Rūgštingumo balansas FBN VINOFERM

Kalcio karbonato, kalio bikarbonato ir kalio tartrato pagrindu sudarytas rūgštingumą reguliuojančių priedų mišinys.

Palikite savo atsiliepimą