DESA FIW rūgštingumo balansas

5.75 €

(su PVM)
vnt.

Prekės kodas:

Būklė: Nauja

9 Vnt.

Rūgščių mažinimo priemonė geriausiai tinkanti vynuogėms.

  •    Siųsti draugui

    Siųsti draugui

    DESA FIW rūgštingumo balansas

    DESA FIW rūgštingumo balansas

    Rūgščių mažinimo priemonė geriausiai tinkanti vynuogėms.

    Gavėjas :

    * Privalomi laukai

      arba  Atšaukti

  •    Produkto lapas PDF
  • Rūgščių mažinimo priemonė vynuogėms. Neutralizuoja tik vynuogių rūgštį.

    Sudėtis: Kalio tartratas

    Dozavimas: 15 g/ 10 litrų vyne, neutralizuoja vyno rūgščių 1 g./litre.

    Vartojimas:

    Sulčių rūgštingumą reikėtų reguliuoti kaip galima greičiau. Kalcio karbonatas yra dažniausiai naudojamas reguliuojant rūgštingumą. Proceso metu, mažinant rūgštingumą, kartais susidaro labai daug putų, todėl turėtumėme naudoti pakankamai erdvų indą. Reikiamą pakelio turinį supilti į sultis, maišyti keletą minučių ir palikti nusistovėti. Maišymo procesą pakartokime dar kartą tol kol nusistovės CO2 dujos (neliks garso iš dujų). Dabar viską palikti 12-24 val. Kai fermentacijos indo oro vožtuvas sustos veikęs, talpos dugno apačioje nusistovės plonas baltas sluoksnis.

    Parašyti atsiliepimą

    DESA FIW rūgštingumo balansas

    DESA FIW rūgštingumo balansas

    Rūgščių mažinimo priemonė geriausiai tinkanti vynuogėms.

    Parašyti atsiliepimą

    Tos pačios grupės prekės