Maistinė medžiaga Vitaferm Ultra F3 Erbslöh
  • Maistinė medžiaga Vitaferm Ultra F3 Erbslöh
  • Maistinė medžiaga Vitaferm Ultra F3 Erbslöh

Maistinė medžiaga VitaFerm Ultra F3 Erbslöh

Vyno mielių maistinė medžiaga. Greita ir saugi fermentacijos pradžia, nepriekaištingas vyno skonis. Galima naudoti , kaip prevencinę priemonę, apsaugančią nuo kvapų pokyčių.

3.202-557.01
8,82 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
  • 10 kg
Kiekis
Tik 1 vnt sandėlyje!

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

VitaFerm® Ultra F3 yra įvairiapusės mitybos kompleksas, suderinantis viską, kas yra būtina saugios fermentacijos procesui. Iš mielių ląstelių, gaminamas pagal F3-Erbslöh-mielių gamybos procesą, o vėliau inaktyvuotas. Ypač vertingas ir turintis svarbių maistinių medžiagų, amino rūgščių, peptidų, specialių fermentacijos kofaktorių, manoproteinų ir kitų adsorbcinių polimerų, mielių vitaminų, nesočiųjų riebalų rūgščių ir sterolių, kurie išlaisvinami. Diamonio fosfatas ir tiaminas (Vitaminas B1) suteikia papildomą maistinę bazę.

Leistinas pagal šiuo metu galiojančius Europos Sąjungoje įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė yra įrodyti specializuotose laboratorijose.

Pritaikymas

Naudojama kaip vyno mielių maistinė medžiaga, greitai ir saugiai fermentacijos pradžiai. Galima naudoti , kaip prevencinę priemonę, apsaugančią nuo kvapų pokyčių.

Ištirpinti VitaFerm® Ultra F3 vandenyje ir supilti į misą.

F3-Erbslöh mielių gamybos procesas - tinkamas fermentacijai

Fermentacijos metu mielės praranda mineralines medžiagas ir vitaminus. Todėl jų veikla silpsta. Dėl aktyvaus fermentacijos proceso palaikymo, mielėms turi būti nuolat tiekiamos šios medžiagos. F3 reikiamu metu teikia maistines medžiagas ir aprūpina mikroelementais ir vitaminais. Iki rehidracijos, maistinių medžiagų šaltinis VitaDrive® F3 ir įvairiapusis maistinių medžiagų kompleksas VitaFerm® Ultra F3, atlieka optimalią fermentaciją, tam, kad mielės galėtų visapusiškai plėtoti savo fiziologinius savybes, ir visų pirma, sukurti pageidaujamų aromatą.

Prekės ir poveikis

VitaFerm® Ultra F3 poveikis:

  • Padidina azoto atsargas;
  • Sumažina SO2-poreikį;
  • Pagreitina ląstelių proliferacijos procesą;
  • Padidina atsparumą;
  • Skatinti mielių augimą;
  • Subalansuotas mielių fermentų aktyvumas;
  • Mineralinų šaltinis;
  • Padidina medžiagų apykaitos procesų vaiklą;
  • Padidinti membranos laidumą;
  • Geresnė pernaša;
  • Riebalų rūgščių toksiškos trumposios grandinės adsorbcija.

Sandėliavimo metu VitaFerm® Ultra F3 nesukrenta į gumulus.

Dozavimas

Remiantis Europos Sąjungos praktika, leidžiama maksimali VitaFerm® Ultra F3 dozė yra 100 g / 100 l. Daugeliu atvejų naudojama 2 x 30-40 g / 100 l nuo fermentacijos pradžios, ir per pirmąjį fermentacijos trečdalį. Apskritai, papildoma dozė nėra būtina.

3.202-557.01

Charakteristika

Sudėtyje:
Diamonio fosfatas, Vitaminas B1 ir mielių ląstelės
Rekomenduojamos rūšys:
Aviečių, gervuogių, j. serbentų, Rabarbarų vynams ir midui.
Pritaikymas:
Galima naudoti , kaip prevencinę priemonę, apsaugančią nuo kvapų pokyčių
Dozavimas:
100 g / 100 l
fermentacijos potencialas:
Skatinti mielių augimą
Naudotinas kartu su:
Erbsloeh vyno mielėmis

Specifinė nuoroda

ean13
320255701
upc
3-202-557-01

Atsisiųsti

Vitaferm Ultra F3 Erbsloeh

aprašymas Lietuvių kalba

Atsisiųsti (486.45k)

Erbslöh produktai pagal žaliavą

Erbslöh produktai pagal žaliavą

Atsisiųsti (527.81k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Maistinė medžiaga VitaFerm Ultra F3 Erbslöh

Vyno mielių maistinė medžiaga. Greita ir saugi fermentacijos pradžia, nepriekaištingas vyno skonis. Galima naudoti , kaip prevencinę priemonę, apsaugančią nuo kvapų pokyčių.

Palikite savo atsiliepimą