Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS
0

Pektinazė Trenolin® BouquetPLUS

18,15 €
Su PVM 2
3.202-675.01

Naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus)

Pakuotė: 100 g
  • 100 g
  • 1 kg
  • 2,5 g
Turime sandėlyje

Sandėlyje: 4 vnt.
Pateikite užsakymą per 06h 32m 09s ir užsakymą pristatysime rytoj!
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Trenolin® BouquetPLUS yra be depsidazės, aromatą atpalaiduojantis ypatingas fermentas.

Naujai sukurta ß‐glycosidazė gali būti naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Dėl cukrui tolerantiškos ß‐glycosidazės aktyvumo Trenolin® BouquetPLUS gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus).

 

Kiti privalumai

  • Išlaisvina aromato junginius iš vynuogių
  • Išlaisvina augalinius terpenus
  • Platus panaudojimo spektras, optimizuoja vyno vaisiškumą

Rekomenduojama

  • Visų tipų vynams

Patarimas

  • Fermentų grynumas yra lemiamas, ypač aromo fermentai. Trenolin® BouquetPLUS vyną apsaugo nuo aromato junginių skilimo, nes jo sudėtyje nėra cinnamoyl esterazės.

 

Leidžiamas naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.

Plius - Nauja formulė reiškia papildomą naudą!

Šio savybės yra būdingos Trenolin® PLUS serijos fermentams

  • Receptas (sudėtis) )optimizuotas šiuolaikinės vyndarystės;
  • Sudėtyje nėra depsidazės (nėra cinnamoyl esterazės veiklos);
  • Nėra konservantų.

Dozavimas

 

ml/100 l ar 100 kg mentalo

Mentalas

Apytiksliai 7-10

Fermentacijos metu

Vidutiniškai 5-10

Misa

Apytiksliai 7-10

Vynas

Vidutiniškai 10-15

Naudojimo laikas

Paprastai bent 1 valanda, priklausomai nuo pektino kiekio ir sąlygų.

Patarimas

Efektyvumas priklauso nuo produkto kiekio, temperatūros ir reakcijos laiko. Temperatūra turi būti aukštesnė nei 12 °C , pageidautina aukštesnė nei 15 °C. Kuo aukštesnė temperatūra, tuo aktyvesnis fermentas. Maksimali temperatūra 55 °C.

Taikymas

Praskiesti atitinkamą kiekį fermento trupučiu skysčio, tam, kad pasiekti geresnį paskirstymą.

Dėmesio

Bentonitas deaktyvuoja fermentą, todėl bentonitas turėtų būti naudojama tik tada, kai pektinas bus visiškai suskaidytas (pektino testas).

3.202-675.01
4 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
320267501

Pasirinkite pagal tipą

Kodas:
3.202-675.02
Pakuotė: 1 kg;
139,15 €
Kodas:
3.202-675.01
Pakuotė: 100 g;
18,15 €
Kodas:
3.202-675.03
Pakuotė: 2,5 g;
1,57 €

Pektinazė Trenolin®...

18,15 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.