Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh
  • Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh
  • Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh
  • Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh

Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh

Trenolin® Rouge DF yra idealiai pritaikytas, skystas, be deapsidazės, raudonojo vyno fermentas, skirtas raudonųjų vynuogių maceracijai.

3.202-546.03
0,50 EUR
Pakuotė
  • 2,5 g
  • 100 g
  • 1 kg
Kiekis
Sandėlyje 166 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Trenolin® Rouge DF yra idealiai pritaikytas, skystas, be deapsidazės, raudonojo vyno fermentas, skirtas raudonųjų vynuogių maceracijai.

Leistinas pagal šiuo metu galiojančius įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

Pritaikymas

Intensyviai raudono, turtingo taninais, tvirtų, raudonų vynuogių vyno fermentavimas. Gautas raudonas vynas yra vientisas, stabilus ir intensyvios spalvos. Vyno išeiga, naudojant Trenolin® Rouge DF, padidėja iki 5-8%.

Prekės ir poveikis

Trenolin® Rouge DF išlaisvina beveik visas vynuogių dažančiąsias medžiagas. Tuo pačiu metu, ištraukia taninus, kurie suteikia vynui būdingą charakterį. Individualios kontrolės priemonė leidžia pasirinkti fermentacijos procesą ir kontakto trukmę bei pertraukų laiką. Trenolin® Rouge DF veikimo režimas užtikrina, kad būtų užkirstas kelias pernelyg didelei taninų ir koloidų frakcijai. Trenolin® Rouge DF yra specialiu būdu išgrynintas fermentinis preparatas, todėl jis savo sudėtyje neturi depsidazės ir oksidazės šalutinio poveikio, tokiu būdu sustiprinamas vynuogių veislės charakteris ir šviežumas.

Dozavimas

Trenolin® Rouge DF veikla priklauso nuo dozės, temperatūros ir kontakto laiko. Temperatūra turėtų būti aukštesnė nei 10 ° C, geriausia apie 15 ° C, ar daugiau. Kuo aukštesnė temperatūra, tuo aktyvesnis fermentas. Natūrali viršutinė riba siekia iki 55 ° C temperatūros. Fermento kiekis vienam indui ištirpinamas nedideliame kiekyje skysčio, norint užtikrinti geresnį paskirstymą. Vėliau, įdėjus į indą, gerai sumaišomas.

 

Taikymo būdas

Įdėjimo momentas

Trenolin® Rouge DF dozavimas (ml/100 kg)

Fermentacija su luobelėmis

Po sutraiškymo

8-10

Termovinifikacija

Po atvėsinimo (apie 20°C)

6-8

Termovinifikacija

Po atvėsinimo (apie 50°C)

3-5

 

Trenolin® Rouge DF tinka raudonojo vyno gamybai statinėse. Kontaktinis fermentavimo laikas priklauso nuo konkretaus atvejo ir turėtų siekti iki 1 valandos. Ilgas kontaktinis laikas yra naudingas. Kai temperatūra nukrenta žemiau 15 ° C, dozė ir kontaktinis laikas turi būti žymiai padidinti, pavyzdžiui, esant 12 ° C temperatūrai, dozė ir kontaktinis laikas, turėtų būti dvigubi. Įprastas alkoholio kiekis vyne iki 16% tūrio. SO2 kiekis Trenolin® fermentų veiklai neturi įtakos. Bentonitas išaktyvuoja fermentus ir todėl neturi būti dedamas, kol fermentavimosi kontaktinis laikas nėra baigtas.

3.202-546.03
166 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
320254603
upc
3-202-546-03

Atsisiųsti

Trenolin Reouge DF

aprašymas Lietuvių kalba

Atsisiųsti (418.16k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Fermentas Trenolin ROUGE DF Erbslöh

Trenolin® Rouge DF yra idealiai pritaikytas, skystas, be deapsidazės, raudonojo vyno fermentas, skirtas raudonųjų vynuogių maceracijai.

Palikite savo atsiliepimą