Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh
  • Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh
  • Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh
  • Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh

Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh

Specialus fermentas, skirtas skaidyti distiliuojamą vaisių misai, kuris sudarytas iš kietų vaisių minkštimo arba gumbavaisių, kaip pavyzdžiui topimambai.

3.202-544.03
1,03 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 2,5 g
  • 100 g
  • 1 kg
Kiekis
Sandėlyje 49 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Distizym® FM-TOP yra skystas, labai koncentruotas pektolazės fermentinis preparatas su padidintu maceruojančiu poveikiu, optimaliai skaidančiu distiliuojamą vaisių masę. Kietų vaisių minkštimas, kaip, pavyzdžiui, obuolių ir svarainių, ar šakniavaisių, kaip, pavyzdžiui, topinambai, yra ypatingai tinkamas šiam produktui.

Leistinas pagal, šiuo metu galiojančius, įstatymus ir teisės aktus. Grynumas ir kokybė įrodyti specializuotose laboratorijose.

Pritaikymas

  • Greitas ląstelinės audinio irimas, greita pektino medžiagos degradacija, todėl efektyvus masės suskystėjimas.
  • Paprastas masės siurbimas ir maišymas.
  • Lengvesnė fermentacijos pradžia bei rezultatas, optimalus alkoholinio gėrimo kiekis.
  • Produktas pasižymės išskirtiniu vaisių komponentų aromatu.

Distizym® FM-TOP yra skiedžiamas šaltu vandeniu, pilant 5-10% tirpalo ir tiesiogiai dedant į talpą, turi būti gerai sumaišoma, intensyviai maišant. Maišymas trumpais intervalais pirmąją valandą, skatina mentalo skaidymą.

Prekės ir poveikis

Distizym® FM TOP pektinazės pasižymi stipriu maceruojančiu poveikiu, turinčiu ypatingai skystinantį poveikį vaisiams su kietu vaisių minkštimu arba džiovintiems vaisiams. Distizym® FM TOP suardo vaisių ląstelių audinį ir pektino medžiagas, todėl jų drastiškas sumažėjimas paskatina klampumą ir suskystinimos masės efektą. Būtina įpilti vandens, kuris yra svarbus, fermentų aktyvumui didinti. Dėl intensyvaus mentalo skaidymo, išsiskiria vertingi komponentai ir padidina aromatą. Mentalo skystėjimas ir apdorojimas palengvina fermentacijos pradžią ir paskatiną optimalų alkoholinio gėrimo kiekį. Taikant fermentą, mentalo parūgštinimas nėra būtinas. Bet jei, mentalo pH reikšme yra didelė, pH reikšmę reiktų koreguojant iki pH 3,0-3,2. Tai rekomenduojama dėl mikrobiologinių priežasčių (vadinamoji rūgštinė apsauga), pridedant Erbslöh-pH Senker (pH mažinimas).

Dozavimas

Fermento dozavimas priklauso nuo atitinkamos žaliavos, vaisiaus subrendimo laipsnio, temperatūros ir kontakto laiko. Laikyti 15 ° C temperatūroje.

 

Vaisiai

ml/100 kg misos

Topinambai

20 - 30

Šakniagumbiai/šaknys

10 - 20

Obuoliai/svarainiai

6 - 15

Kriaušės/kaulavaisiai

3 - 6

3.202-544.03

Charakteristika

Paskirtis:
kietiems vaisiams arba gumbavaisiams suminkštinti

Specifinė nuoroda

ean13
320254403
upc
3-202-54-03

Atsisiųsti

Distizym FM-TOP

Produkto lapas lietuvių kalba

Atsisiųsti (429.55k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Fermentas Distizym FM-TOP Erbslöh

Specialus fermentas, skirtas skaidyti distiliuojamą vaisių misai, kuris sudarytas iš kietų vaisių minkštimo arba gumbavaisių, kaip pavyzdžiui topimambai.

Palikite savo atsiliepimą