Sausos vyno mielės Pinot Type
  • Sausos vyno mielės Pinot Type

Fermentas Fructozym® Flot

Specialus fermentas, skirtas fermentiniam vaisių gabaliukų stabilizavimui, ruošiant vaisius. Fermentas idealiai tinka gaminant sidrą, taikant "Keeving" metodą.

3.202-673.01
7,26 EUR
Su PVM
Pakuotė
  • 100 g
  • 1 kg
  • 10 kg
  • 5 kg
Kiekis
Sandėlyje 13 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gauti nemokamą pristatymą!

Produkto aprašymas

Fructozym® Flot yra skystas, labai koncentruotas specialus fermentas, skirtas fermentiniam vaisių gabaliukų stabilizavimui, ruošiant vaisius.

Fermentas idealiai tinka gaminant sidrą, taikant "Keeving" metodą. Jo dėka, dėl pakitusios pektino struktūros ir susidariusio kalcio pektato, susidaro ir atsiskiria nuosėdos (ruda kepurė, pranc. Brun), kurios išplaukia į skysčio paviršų.

Leidžiamas naudoti pagal šiuo metu galiojančius ES įstatymus ir reglamentus. Grynumas ir kokybė yra įrodyta specializuotase laboratorijose.

 

Panaudojimo tikslas

Optiškai pritrauklūs vaisių gabalalėliai yra svarbi daugelio maisto produktų sudedamoji dalis. Tokia smulkintų vaisių gamyba skirta išgauti būdingą vaisių išvaizdą, skonį ir pojūtį burnoje. Šiuo tikslu naudojant tinkamą fermentą vaisių gabaliukių, griežinėlių, žiedų ir tt. išorinis paviršius sukietėja.

 

Prekės poveikis

Fructozym®Flot pagrindas yra grynas, koncentruotas fermentas - pektinesterazė. Fermentas deesterifikuoja pektiną, esantį vaisių gabalėlių paviršiuje. Dėl šios priežasties pektino charakteristikos drastiškai pasikeičia. Esant pakankamam kalcio jonų kiekiui formuojasi kalcio pektatas, kuris yra vertingas ingradientas ir apsaugo natūralias vaisių tekstūros daleles. Tokiu būdu dalelių konsistencija, o tuo pačiu ir pojūtis burnoje gerėja.

 

Dozavimas

Fermento dozė turi būti pritaikyta pagal natūralias pirmines sąlygas ir taikymo tikslą.
Įprastai 2 - 4% Fructozym® Flot tirpale vaisių gabaliukai laikomi 5 - 10 minučių.

 

Taikymas

Prieš taikant Fructozym® Flot yra skiedžiamas šaltame vandenyje santykiu nuo 1:25 iki 1:50. Pjaustytų vaisių gabaliukai, žiedai, griežinėliai, taip pat visi sveiki vaisiai, yra panardinami į fermento tirpalą ne ilgiau nei 10-iai minučių. Reakcijos laikui pasibaigus, fermentas turi būti deaktivuotas, t.y. iš karto taikoma pasterizacija (ne mažiau kaip 90 °C).

3.202-673.01

Specifinė nuoroda

ean13
320267301
upc
3-202-673-01

Atsisiųsti

FructozymFlot vertimas

Vertimas lietuvių kalba

Atsisiųsti (430.96k)

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Fermentas Fructozym® Flot

Specialus fermentas, skirtas fermentiniam vaisių gabaliukų stabilizavimui, ruošiant vaisius. Fermentas idealiai tinka gaminant sidrą, taikant "Keeving" metodą.

Palikite savo atsiliepimą