Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Winter
  • Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Winter

Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Winter 1,5kg 20ltr.

Wik Beer Winter raudonai kreminės spalvos, tvirto kūno ir kreminės putos alus.

3.209-242.01
11,92 EUR 14,90 EUR Sutaupote 20%
Kiekis
Sandėlyje neturime

Galima pristatymo data: Pirmadienis 06 Sausis
Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Wik Beer Winter raudonai kreminės spalvos, tvirto kūno ir kreminės putos alus.

Pakuotėje yra sausų mielių maišelis. Patiekite 8 ° C temperatūroje.

 

Pagaminamo produkto kiekis, l

Kartumas IBU

Spalva EBC

Pridedamo cukraus kiekis, kg

Tikrojo ekstrakto

Alkoholio,

% (tūrio)

Klampumas

18

18

22

1

11,9

5,8

1006

23

24

28

1

9,5

4,6

1004

Pastaba. Dėl paruošimo ir fermentacijos sąlygų, galimi nežymūs nuokrypiai nuo pateikiamų galutinio produkto parametrų.

 

Instrukcija:

1.     Pašalinkite mielių pakuotę iš po dangčio.

2.     Skardinę 10 minučių panardinkite į verdantį vandenį.

3.     Supilkite skardinės turinį į fermentavimo indą kartu su 3 litrais vandens ir 1 kg cukraus.

4.     Viską gerai išmaišykite mentele.

5.     Turinį papildykite atvėsintu virintu vandeniu iki 18/23 l (žr. lentelę aukščiau).

6.     Maišykite apie 5 min.

7.     Kai temperatūra pasieks 18-24 ºC, sudėkite mieles ir vėl gerai išmaišykite.

8.     Fermentavimo indą sandariai uždenkite dangčiu su oro vožtuvu. Oro vožtuvą užpildyti vandeniu.

9.     Fermentacijos procesas trunka 5-8 dienas. Fermentacijos pabaigoje klampumas turi būti mažesnis nei 1002/4.

10.  Išpilstymo metu, karbonizacijai įdėkite 5g/l cukraus. Butelius sandariai uždarykite.

11.  Išpilstytą alų dvi savaites laikykite 18-24 ºC, kitas dvi savaites laikykite vėsiai 4-6 ºC temperatūroje.

12.  Jūsų alus paruoštas.

Saugojimas

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidaryta pakuotė turėtų būti sunaudojama iš karto.

 

Kilmės šalis. Italija.

3.209-242.01

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Winter 1,5kg 20ltr.

Wik Beer Winter raudonai kreminės spalvos, tvirto kūno ir kreminės putos alus.

Palikite savo atsiliepimą