Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Triple 1,5 kg 20 ltr.
Malto VIK Triple koncentratas skirtas pagaminti12 litrų alaus, turinčio intensyvią aukso spalvą ir vidutinį kūną.
Malto VIK Triple koncentratas skirtas pagaminti12 litrų alaus, turinčio intensyvią aukso spalvą ir vidutinį kūną. Tai labai gerai žinomas Belgijos vienuolynų alaus bruožas. Dėl didelio salyklo kiekio jis turi labai malonų, minkštą, pilną ir šiek tiek žolelių skonį.
Pakuotėje yra sausų mielių maišelis. Patiekite 8 ° C temperatūroje.
Pagaminamo produkto kiekis, l |
Kartumas IBU |
Spalva EBC |
Pridedamo cukraus kiekis, kg |
Alkoholio, % (tūrio) |
Klampumas |
12 |
15/24 |
20/29 |
1 |
7 |
1008/1010 |
Pastaba. Dėl paruošimo ir fermentacijos sąlygų, galimi nežymūs nuokrypiai nuo pateikiamų galutinio produkto parametrų.
Instrukcija:
1. Pašalinkite mielių pakuotę iš po dangčio.
2. Skardinę 10 minučių panardinkite į verdantį vandenį.
3. Supilkite skardinės turinį į fermentavimo indą kartu su 3 litrais vandens ir 1 kg cukraus.
4. Viską gerai išmaišykite mentele.
5. Turinį papildykite atvėsintu virintu vandeniu iki 18/23 l (žr. lentelę aukščiau).
6. Maišykite apie 5 min.
7. Kai temperatūra pasieks 18-24 ºC, sudėkite mieles ir vėl gerai išmaišykite.
8. Fermentavimo indą sandariai uždenkite dangčiu su oro vožtuvu. Oro vožtuvą užpildyti vandeniu.
9. Fermentacijos procesas trunka 5-8 dienas. Fermentacijos pabaigoje klampumas turi būti mažesnis nei 1002/4.
10. Išpilstymo metu, karbonizacijai įdėkite 5g/l cukraus. Butelius sandariai uždarykite.
11. Išpilstytą alų dvi savaites laikykite 18-24 ºC, kitas dvi savaites laikykite vėsiai 4-6 ºC temperatūroje.
12. Jūsų alus paruoštas.
Saugojimas
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidaryta pakuotė turėtų būti sunaudojama iš karto.
Kilmės šalis. Italija.