Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Lager
  • Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Lager

Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Lager 1,7 kg 23 ltr.

3.209-881.01
14,91 EUR
Kiekis
Sandėlyje 4 Vnt

Liko užsakyti prekių už 50,00 EUR , kad gautumėte nemokamą pristatymą!

Instrukcija:

1.     Pašalinkite mielių pakuotę iš po dangčio.

2.     Skardinę 10 minučių panardinkite į verdantį vandenį.

3.     Supilkite skardinės turinį į fermentavimo indą kartu su 3 litrais vandens ir 1 kg cukraus.

4.     Viską gerai išmaišykite mentele.

5.     Turinį papildykite atvėsintu virintu vandeniu iki 18/23 l (žr. lentelę aukščiau).

6.     Maišykite apie 5 min.

7.     Kai temperatūra pasieks 18-24 ºC, sudėkite mieles ir vėl gerai išmaišykite.

8.     Fermentavimo indą sandariai uždenkite dangčiu su oro vožtuvu. Oro vožtuvą užpildyti vandeniu.

9.     Fermentacijos procesas trunka 5-8 dienas. Fermentacijos pabaigoje klampumas turi būti mažesnis nei 1002/4.

10.  Išpilstymo metu, karbonizacijai įdėkite 5g/l cukraus. Butelius sandariai uždarykite.

11.  Išpilstytą alų dvi savaites laikykite 18-24 ºC, kitas dvi savaites laikykite vėsiai 4-6 ºC temperatūroje.

12.  Jūsų alus paruoštas.

Saugojimas

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidaryta pakuotė turėtų būti sunaudojama iš karto.

Kilmės šalis. Italija.

3.209-881.01
4 Prekės

Atsiliepimai

Palikite savo atsiliepimą

Alaus gamybos rinkinys Vik Beer Lager 1,7 kg 23 ltr.

Palikite savo atsiliepimą