• −10%
  • Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
  • −10%
Alaus gamybos rinkinys Vik Beer English IPA 1,7 kg 23 ltr.
0

Alaus gamybos rinkinys Vik Beer English IPA 1,7 kg 23 ltr.

16,88 €
18,76 €
Su PVM
3.209-954.01

Salyklas paruoštas gaminti 23 litrus alaus.

Nuolaida perkant didesnį kiekį

Užsakius vnt. Vieneto kaina Sutaupote
4 14,07 € 18,76 €
Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.

Sadėlyje neturime
Realiu laiku: 1 Lankytojų šiuo metu

 

Parsisiųsti PDF

Angliško stiliaus IPA su paryškintu kartumu ir aštriu poskoniu. Tikrai lengvas ir troškulį malšinantis alus, tinkantis bet kuriam metų laikotarpiui.

Į šį naują rinkinį bus įtrauktos specifinės mielės ir 20 g. Golding apynių, kad būtų galima atlikti "Dry Hopping" metodą.

Norėdami atlikti „Dry Hopping“, pasibaigus fermentacijai, tiesiog atidarykite fermentatoriaus dangtį, meskite apynius į vidų ir uždarykite.

Pagaminamo produkto kiekis, l

Kartumas IBU

Spalva EBC

Pridedamo cukraus kiekis, kg

Tikrojo ekstrakto

Alkoholio,

% (tūrio)

Klampumas

23

33-41

1

4,4

1006

Pastaba. Dėl paruošimo ir fermentacijos sąlygų, galimi nežymūs nuokrypiai nuo pateikiamų galutinio produkto parametrų.

 

Instrukcija:

1.     Pašalinkite mielių pakuotę iš po dangčio.

2.     Skardinę 10 minučių panardinkite į verdantį vandenį.

3.     Supilkite skardinės turinį į fermentavimo indą kartu su 3 litrais vandens ir 1 kg cukraus.

4.     Viską gerai išmaišykite mentele.

5.     Turinį papildykite atvėsintu virintu vandeniu iki 18/23 l (žr. lentelę aukščiau).

6.     Maišykite apie 5 min.

7.     Kai temperatūra pasieks 18-24 ºC, sudėkite mieles ir vėl gerai išmaišykite.

8.     Fermentavimo indą sandariai uždenkite dangčiu su oro vožtuvu. Oro vožtuvą užpildyti vandeniu.

9.     Fermentacijos procesas trunka 5-8 dienas. Fermentacijos pabaigoje klampumas turi būti mažesnis nei 1002/4.

10.  Išpilstymo metu, karbonizacijai įdėkite 5g/l cukraus. Butelius sandariai uždarykite.

11.  Išpilstytą alų dvi savaites laikykite 18-24 ºC, kitas dvi savaites laikykite vėsiai 4-6 ºC temperatūroje.

12.  Jūsų alus paruoštas.

Saugojimas

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidaryta pakuotė turėtų būti sunaudojama iš karto.

 

Kilmės šalis. Italija.

3.209-954.01

Specifinė nuoroda

ean13
320995401

Pasirinkite pagal tipą

Alaus gamybos rinkinys Vik...

18,76 € 16,88 €
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.