- −10%
- Išparduota, dėl pirkimo derinti atskirai.
- −10%
Klientų aptarnavimas
Mūsų kontaktai:
Pir-Penk: 8:00 - 17:00
Šeš-Sek: nedirbame
+370 622 00915
pagalba@vitis.lt- PVM kodas: LT100008435015
- Įmonės kodas: 303012128
- Swedbank a/s: LT127300010134958559
Pristatymas:
Nemokamas pristatymas nuo 50 eur užsakymo sumos, arba galite atsiimti prekes iš sandėlio Vilniuje.
Detaliau paspaudus ant nuorodos.
Mokėjimas:
Galite pasirinkti jums tinkamą mokėtojo banką ar kreditinę kortelę, galite apmokėti ir kurjeriui pristačius prekes.
Gražinimo taisyklės:
Jūs galite gražinti visas prekes per 30 dienų, skaičiuojant nuo prekių gavimo dienos. detalesnė inforacija apie gražinimo sąlygas paspaudus nuorodą gražinimo sąlygos
Alaus gamybos rinkinys Vik Beer English IPA 1,7 kg 23 ltr.
Angliško stiliaus IPA su paryškintu kartumu ir aštriu poskoniu. Tikrai lengvas ir troškulį malšinantis alus, tinkantis bet kuriam metų laikotarpiui.
Į šį naują rinkinį bus įtrauktos specifinės mielės ir 20 g. Golding apynių, kad būtų galima atlikti "Dry Hopping" metodą.
Norėdami atlikti „Dry Hopping“, pasibaigus fermentacijai, tiesiog atidarykite fermentatoriaus dangtį, meskite apynius į vidų ir uždarykite.
Pagaminamo produkto kiekis, l |
Kartumas IBU |
Spalva EBC |
Pridedamo cukraus kiekis, kg |
Tikrojo ekstrakto |
Alkoholio, % (tūrio) |
Klampumas |
23 |
33-41 |
1 |
4,4 |
1006 |
Pastaba. Dėl paruošimo ir fermentacijos sąlygų, galimi nežymūs nuokrypiai nuo pateikiamų galutinio produkto parametrų.
Instrukcija:
1. Pašalinkite mielių pakuotę iš po dangčio.
2. Skardinę 10 minučių panardinkite į verdantį vandenį.
3. Supilkite skardinės turinį į fermentavimo indą kartu su 3 litrais vandens ir 1 kg cukraus.
4. Viską gerai išmaišykite mentele.
5. Turinį papildykite atvėsintu virintu vandeniu iki 18/23 l (žr. lentelę aukščiau).
6. Maišykite apie 5 min.
7. Kai temperatūra pasieks 18-24 ºC, sudėkite mieles ir vėl gerai išmaišykite.
8. Fermentavimo indą sandariai uždenkite dangčiu su oro vožtuvu. Oro vožtuvą užpildyti vandeniu.
9. Fermentacijos procesas trunka 5-8 dienas. Fermentacijos pabaigoje klampumas turi būti mažesnis nei 1002/4.
10. Išpilstymo metu, karbonizacijai įdėkite 5g/l cukraus. Butelius sandariai uždarykite.
11. Išpilstytą alų dvi savaites laikykite 18-24 ºC, kitas dvi savaites laikykite vėsiai 4-6 ºC temperatūroje.
12. Jūsų alus paruoštas.
Saugojimas
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidaryta pakuotė turėtų būti sunaudojama iš karto.
Kilmės šalis. Italija.
Pasirinkite pagal tipą
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas