0
Tiesiogiai inicijuoja baltųjų ir rožinių vynų pieno rūgšties fermentaciją. Taip pat naudojama jaunų vaisių raudonam vynui.
46.48 €
Sandėlyje turime
0
Labai koncentruota kultūra malolaktinei fermentacijai.
42.23 €
Sandėlyje turime
1
Neoanticid yra specialiai atrinktos kalkės, skirtos rūgšties sumažinimui vyne.
28.73 €
Sandėlyje turime
0
Kalcio karbonato, kalio bikarbonato ir kalio tartrato pagrindu sudarytas rūgštingumą reguliuojančių priedų mišinys.
4.20 €
Sandėlyje turime
0
Pieno rūgščių bakterija skirta sumažinti rūgštingumą, padaryti vyną stabilesnį.
12.00 €
Sandėlyje turime
0
Rūgščių mažinimo priemonė geriausiai tinkanti vynuogėms.
5.75 €
Sandėlyje turime
0
Dažniausiai naudojama nurūgštinimo priemonė. Sudėtyje yra ypatingai švaraus Kalcio karbonato.
2.76 €
Sandėlyje turime
Rodoma 1 - 7 iš 7 dalykų

Būtina sureguliuoti vyno rūgštį, dar prieš vyno fermentaciją. Bendrąją vyno rūgštį patartina matuoti jau išspaustoms sultims ir jas sureguliuoti. Jei sultys yra per rūgščios, būtina sumažinti rūgštingumą iki tinkamos normos. Rekomenduotina vyno rūgščių norma yra nuo 3,7 pH iki 3,9 pH, arba nuo 7 iki 8 g. litre bendrosios rūgšties. 
Kaip sumažinti rūgštingumą, galite pasiskaitę kiekvieną produktą esantį šiame skyrius. Priemonės naudotinos atitinkamai sulčių tipui.