0
Kadifit yra grynas kalio disulfito (kalio metabisulfito, kalio pirosulfito, K2S2O5) preparatas, baltos spalvos, kristalų formos pavidale. 
0.48 €
Sandėlyje turime
0
Specialus produktas skirtas vynui apsaugoti nuo oksidacijos, nepageidaujamų mikroorganizmų ir palaikantis aromato stabilumą
3.69 €
Sandėlyje turime
0
Priemonė skirta vyną apsaugoti nuo fermentacijos atsinaujinimo išpilstytuose buteliuose.
4.27 €
Sandėlyje turime
0
Ercobin apsaugo nuo oksidacijos, stabilizuodamas skonį ir aromatą. Galima naudoti profilaktiškai, norint išlaikyti ilgai išliekantį, nepakitusį skonį.
25.05 €
Sandėlyje turime
0
Specialusis produktas skirtas stabilizuoti vyną po fermentacijos.
5.26 €
Sandėlyje turime
0
Skirtas apsaugoti tiek raudoną tiek baltą vyną nuo obuolių ir pieno rūgščių bakterijų.
15.81 €
Sandėlyje neturime
Rodoma 1 - 6 iš 6 dalykų

Vyno stabilizavimas yra būtinas, kad vynas per ilgą laiką išliktų šviežias. Naudojant stabilizavimo priemones yra svarbu išlaikyti įstatymais leistinas normas, kad bendrojo SO2 kiekis neviršytų 100g. litre. 

SO2 apsaugo nuo fermentinės oksidacijos, o apjungdamas fermentacijos šalutinius produktus, ypač acetaldehido, skonio pojūčius veikia itin teigiamai.