0
granuliuotas Na-Ca bentonitas, skirtas gėrimų skaidrinimui, flokacijai ir absorcijai. Granuliacija pagrįsta PORE-TEC technologija.
1.03 €
Sandėlyje turime
0
Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams. ErbiGel® skystis gali būti tiesiogiai dedamas į gėrimą, užtikrina gėrimo skaidrumą.
0.91 €
2-3 sav. gavus užsakymą
0
KLAR-Sol 30 yra atsakingas už gerą vyno ir vaisių sulčių skaidrinimo poveikį. 
0.73 €
Sandėlyje turime
0
Vario citratas skirtas sulfitų kiekiui vyne sumažinti ar išvalyti.
6.87 €
Sandėlyje turime
0
Produktas specialiai pritaikytas putojančio vyno (šampano) gamybai, fermentuojant buteliuose.
3.22 €
2-3 sav. gavus užsakymą
0
Gamybos procesas yra tobulintas daugelį metų, kad turimas produktas atliktų tobulą vyno, sulčių ir alaus skaidrinimą, o nusodinimas būtų efektyvus iki pat skaidrinimo proceso pabaigos. 
2.78 €
2-3 sav. užsakius prekes
0
Specific potassium milk, caseinate for the reduction of the tannin content in wines
25.41 €
Sandėlyje turime
0
10.85 €
2-3 sav. užsakius prekes
0
skystas gumiarabikas iš Akacijų sakų
1.91 €
Sandėlyje turime
0
Skirtas vyno skaidrinimui.
8.00 €
2-3 savaitės
0
Tinkamas vynui, vaisiniam vynui ir kitiems gėrimams.
12.18 €
Sandėlyje turime
Rodoma 1 - 12 iš 12 dalykų

Pasibaigus fermentacijai, vynas paliekamas brandinimui, kad vynas "nusiramintų", subręstų. Bet prieš brandinimą, patartina vyną nuskaidrinti, naudojant specialias priemones pritaikytas jūsų pagamintam vynui. 

Paprastai skaidrinimo procesas trunka apie parą, kai kietosios dalelės atsiskiria ir nusėda į indo dugną. Po skaidrinimo proceso, vėliausiai sekančią dieną, vyną būtina perpilti, atskiriant vyno drumzles nuo skaidraus vyno.

Vyno skaidrinimo priemones rasite šioje kategorijoje. Želatina, silicio zolis,  bentonitas. Pagaminti vynai turi skirtingą cheminę sudėtį, todėl ir skaidrinimo priemonės naudojamos atitinkamos.

Kaip žinoti kokias skaidrinimo priemones naudoti?
Vienas paprastesnių ir dar vis geriausių pasirinkimo būdų yra "bandymai ir klaidos": Supilkite į mažus stiklainius skaidrinamą skystį ir atitinkamiems kiekiams panaudokite skirtingas skaidrinimo priemones. Po kelių valandų galėsite nustatyti kuri skaidrinimo priemonė veikia geriausiai. Skaidrinimo kokybė priklauso nuo vaisių sulčių sudėties ir skaidrinimo priemonės.