0
Biologinės kilmės L(+)-pieno rūgštis (skystis 80 %)
3.63 €
Sandėlyje turime
0
Skirta vyno gamyboje antros fermentacijos metu, daugiau raudono vyno gamyboje.
3.74 €
Sandėlyje turime
0
Idealus derinys siekiant subalansuoti sulčių ar vyno rūgštingumą.
4.04 €
Sandėlyje turime
0
Vyno rūgštis miltelių pavidalu.
5.39 €
Sandėlyje turime
0
Citrinos rūgštis miltelių pavidalu.
3.06 €
Sandėlyje turime
Rodoma 1 - 5 iš 5 dalykų

Būtina sureguliuoti vyno rūgštį, dar prieš vyno fermentaciją. Bendrąją vyno rūgštį patartina matuoti jau išspaustoms sultims ir jas sureguliuoti. Jei sultyse yra per mažai rūgščios, būtina padidinti rūgštingumą iki tinkamos normos. Rekomenduotina vyno rūgščių norma yra nuo 3,7 pH iki 3,9 pH, arba nuo 7 iki 8 g. litre bendrosios rūgšties. 
Vyno gamyboje reikalingos įvairios rūgštys: vyno rūgštys, pieno rūgštis, citrinos rūgštis, obuolių rūgštis.