1
Skirtos šaltai vaisių misos ir mentalo fermentacijai, net 10 ° C temperatūroje. Fermentacija suteikia švelnų aromatą. 
1.50 €
Sandėlyje turime
0
Sausos vyno mielės baltam vynui, yra labai efektyvios visiems šviežio tono kokybiškiems vynams.
6.53 €
Sandėlyje turime
0
Spiriferm® idealiai tinka mentalo ir misos fermentacijai. Švari ir visiškai iki galo užbaigta misos ir maceracijos fermentacija.
8.76 €
Sandėlyje turime
1
Aukščiausios kokybės mielės, skirtos aromatingam, vaisiniam raudonam vynui. Suteikia raudonų uogų aromatą.
1.71 €
Sandėlyje turime
0
Tai Saccharomyces cerevisiae (bayanus porūšio) mielės, atrinktos Champagne regione, Prancūzijoje, skirtos putojančio vyno gamybai.
8.83 €
Sandėlyje turime
0
Sausos vyno mielės baltam vynui su X-tremaliu aromato profiliu, pikantišku ir vaisiniu charakteriu.
10.34 €
2-3 sav. užsakius prekes
0
Aukštos gravitacijos fermentacijos mielės, skirtos mentalo fermentacijai net aukštose temperatūrose
11.43 €
Sandėlyje turime
0
Aukščiausios kokybės mielės, kurios skatina ir pabrėžia,  modernias būdingas Pinot vynuogių veislių ar panašių vynuogių veislių savybes.
28.83 €
Sandėlyje turime
0
Sauvage (laukinio) tipo sausos vyno mielės su aromatingu profiliu laukinėms mielėms, unikaliu fermentacijos potencialu. Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams.
13.85 €
Sandėlyje turime
0
Tinka naudoti pakartotinai fermentacijai sustojusiam vynui rūgti ar putojančio vyno gamybai, slopinantis laukines mieles.
2.59 €
Sandėlyje neturime
0
Sausos vyno mielės tinkamos gaminti vynams su aukšta likutine cukraus fermentacija, tiek vynuogių baltam ar raudonam vynui ar vynui iš vaisių ir uogų.
1.50 €
Sandėlyje neturime
0
Tinkamos papildomai antrai fermentacijai ir šampano gamybai.
1.71 €
Sandėlyje neturime
0
Sausos vyno mielės pritaikytos baltiesiems stalo vynams fermentuoti, išsaugantys natūralų vaisių/vynuogių aromatą
1.73 €
Sandėlyje neturime
0
Sausos vyno mielės pritaikytos raudono vyno fermentacijai, kurių sultyse yra didelis kiekis esterių ir riebių rūgščių.
1.68 €
Sandėlyje neturime
0
Sausos vyno mielės, tinkamos esant žemai fermentacijos temperatūrai. Šių mielių pagalba fermentacija jau vyksta nuo 8 ° C temperatūros!
2.25 €
Sandėlyje neturime
0
 Sausos vyno mielės ideliai tinka vaisių/vynuogių sultims su daug obuolių rūgšties, skirtos aromatingų vynų gamybai.
1.71 €
Sandėlyje neturime
0
Sausos vyno mielės sumažinančios iki 50% obuolių rūgšties!
2.25 €
Sandėlyje neturime
Rodoma 1 - 18 iš 18 dalykų

Kultūrinės vyno mielės padeda vykti tolygiai vyno fermentacijai, prisitaikant prie žemos temperatūros ar didelio cukraus kiekio. Visos uogos turi laukinių mielių, tik jos fermentacijos eigoje gali būti nenuspėjamos. Todėl daug saugiau yra naudoti kultūrines vyno mieles.

Kokias vyno mieles naudoti? Mielių gamintojai rekomenduoja vyno mieles pagal tam tikram sulčių tipui, dažnai vyndariai išsirenka bandymo būdu. Mielės veiksimgos esant tinkamai sulčių sudėčiai ir fermentacijo temperatūrai.