0
Specialus fermentas, skirtas skaidyti distiliuojamą vaisių misai, kuris sudarytas iš kietų vaisių minkštimo arba gumbavaisių, kaip pavyzdžiui topimambai.
16.00 €
Sandėlyje turime
0
Naujos rūšies pektinazės žaliava, su dideliu konversijos laipsniu, ypatingai žemoje temperatūroje, suteikia geresnį mentalo suslėgimo efektą ir skatina misos skaidrinimą.
21.65 €
Sandėlyje turime
0
Trenolin® Rouge DF yra idealiai pritaikytas, skystas, be deapsidazės, raudonojo vyno fermentas, skirtas raudonųjų vynuogių maceracijai.
12.18 €
Sandėlyje turime
0
Specialus fermentas, skirtas fermentiniam vaisių gabaliukų stabilizavimui, ruošiant vaisius. Fermentas idealiai tinka gaminant sidrą, taikant "Keeving" metodą.
7.26 €
Sandėlyje turime
0
Naudojama mentalui, misai, malolaktinės fermentacijos metu bei vynui. Gali būti naudojamas prieš fermentaciją, kad išlaisvinti pirminius aromatus (aromato pirmtakus)
15.73 €
2-3 sav. užsakius prekes
0
Specialus be depsidazės fermentas, kuris švelniai išlaisvina intensyvios spalvos antocianinus ir sunokusių vaisių polifenolius.
18.15 €
2-3 sav. užsakius prekes
0
Silikoninis antiputokšlis, skirtas slopinti putas, susidarnačias, distiliuojant vaisių, grūdų, bulvių ir mielių mentalą.
20.32 €
2-3 savaites užsakius prekes
0
Pektolitinis fermentas, skirtas pektinų suskaldymui vyno/sulčių misoje.
1.88 €
Sandėlyje turime
0
Specialus kelių veikimų fermentas (pectinase, arabinase ir beta-glycosidase) miltelių pavidalo, skirtas aromatiniams vynams ir distiliatui. 
5.50 €
2-3 savaitės
0
Specialusis kelių aktyvių medžiagų fermentas (pektinazė, celiuliozė ir hemi-celiuliozės veikla) miltelių ekstrakto pavidalu duoga daugiau pigmento ir aromato iš raudonų vaisių ir vynuogių.
1.50 €
Sandėlyje turime
0
Labai koncentruotas skystas fermentas, skirtas pektinų suskaldymui vyno/sulčių misoje.
11.25 €
2-3 savaitės
Rodoma 1 - 12 iš 12 dalykų

Fermentai naudojami, kad suminkštintų kietuosius vaisius, tam kad išgauti maksimalų sulčių kiekį, iš vaisių perimti maksimalų aromatų kiekį.